Programok, kultúra

KULTURÁLIS HÍREK

Budapest Főváros Önkormányzata hosszú távon kötelezte el magát a fiatal tehetségek mentorálása mellett, ezt bizonyítja, hogy szeptember 4-én harmadszorra hirdetik meg a Staféta pályázatot. Idén ráadásul sikerült növelni a támogatás összegét is, így még több produkció valósulhat meg 2018-ban.
Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel.
A kiváló magyar színművésznő 2008-ban a Budapest díszpolgára elismerést.
​A XI. kerületi Goldmann György téren hétfőn felavatták a második világháború idején Magyarországon lengyel menekülteket segítő és zsidó embereket mentő Henryk Slawik és idősebb Antall József - Antall József volt miniszterelnök édesapja - emlékművét.
Június 22. és július 8. között zajlik a Városmajori Szabadtéri Színpad Színházi Szemle sorozata, amely a nem budapesti színházak legjobb szórakoztató előadásait mutatja be.

SZÍNHÁZAK

FESZTIVÁLOK

SZÓRAKOZÁS

CSALÁDI PROGRAMOK

CSAPI

1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9., levelezési cím: 1518 Budapest, Pf. 186. E-mail: csapi.ig@csapi.hu Telefon: +36 1 273-3100
Csarnok- és Piac Igazgatóság
A38