Programok, kultúra

KULTURÁLIS HÍREK

Idén ötödik alkalommal kerülnek a BKV-dolgozók munkái a Földalatti Vasúti Múzeum vitrinjeibe és falaira, akik – mint az a kiállított művekből is kiderül – hobbiként szívesen foglalkoznak fotózással, festészettel, rajzolással, faragással, gobelinkészítéssel vagy éppen pirográfiával.
A kortárs német képzőművészet egyik legismertebb alkotója, Georg Baselitz kiállításával nyílt meg pénteken a Magyar Nemzeti Galériában a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF), amely április 23-ig 40 helyszínen több mint 150 koncerttel, kiállítással, színházi és táncelőadással várja a közönséget.
Április 1-jén délelőtt indul a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) promenádja az Andrássy úton táncosok, énekesek és zenészek részvételével - hangzott el az M1 csatorna aktuális keddi adásában.
A Fővárosi Lengyel Önkormányzat a Belváros-Lipótváros Lengyel Nemzetiségi Önkormányzatával közösen március 26-án ünnepi előadást szervez a magyar-lengyel barátság napja alkalmából. Fellép a krakkói "Cracovia Danza" balett-társulat Lakodalom Ojcówban című darabjával.
Az idei díjazottak: Baranyai Gábor (a Magyar Idők fővárosi tudósítója), Fábián Barna (az M1 Ma reggel c. műsorának műsorvezetője), Fazekas Ágnes (a Népszava főmunkatársa), Balláné Ludwig Dóra (a Budai Polgár vezető szerkesztője), valamint Karalyos József (az Óbuda Újság és a Mai Belváros kiadója és főszerkesztője).

SZÍNHÁZAK

FESZTIVÁLOK

SZÓRAKOZÁS

CSALÁDI PROGRAMOK

CSAPI

1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9., levelezési cím: 1518 Budapest, Pf. 186. E-mail: csapi.ig@csapi.hu Telefon: +36 1 273-3100
Csarnok- és Piac Igazgatóság
A38