Programok, kultúra

KULTURÁLIS HÍREK

Április 1-jén délelőtt indul a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) promenádja az Andrássy úton táncosok, énekesek és zenészek részvételével - hangzott el az M1 csatorna aktuális keddi adásában.
A Fővárosi Lengyel Önkormányzat a Belváros-Lipótváros Lengyel Nemzetiségi Önkormányzatával közösen március 26-án ünnepi előadást szervez a magyar-lengyel barátság napja alkalmából. Fellép a krakkói "Cracovia Danza" balett-társulat Lakodalom Ojcówban című darabjával.
Az idei díjazottak: Baranyai Gábor (a Magyar Idők fővárosi tudósítója), Fábián Barna (az M1 Ma reggel c. műsorának műsorvezetője), Fazekas Ágnes (a Népszava főmunkatársa), Balláné Ludwig Dóra (a Budai Polgár vezető szerkesztője), valamint Karalyos József (az Óbuda Újság és a Mai Belváros kiadója és főszerkesztője).
​Kortárs képzőművészeti alkotás kerülhet a nyáron a Duna budai oldalára, tavasszal ugyanis egyedülálló és teljes mértékben újszerű művészeti projektre ír ki pályázatot a Fővárosi Önkormányzat és a Pro Cultura Urbis Közalapítvány (PCU) kezdeményezésére a Budapesti Történeti Múzeum – Budapest Galéria.
Több mint 150 program: koncertek, kiállítások, színházi és táncelőadások, számos világsztár fellépése várja csaknem 40 helyszínen a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) közönségét március 31. és április 23. között.

SZÍNHÁZAK

FESZTIVÁLOK

SZÓRAKOZÁS

CSALÁDI PROGRAMOK

CSAPI

1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9., levelezési cím: 1518 Budapest, Pf. 186. E-mail: csapi.ig@csapi.hu Telefon: +36 1 273-3100
Csarnok- és Piac Igazgatóság
A38