2014. július 29. Márta, Flóra napja
Az elem jelenleg nincs minősítve. Az elem minősítéséhez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt.1 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.2 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.3 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.4 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.5 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.
Sport
 

A FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SPORTIGAZGATÁSI SZERVEI

- oktatási és kulturális ügyekért felelős Főpolgármester-helyettesi Iroda

- Egészségpolitikai és Szociális Bizottság

- Kulturális, Sport, Köznevelési, Egészségügyi és Szociálpolitikai Főosztály, Sport osztály

Telefon: +327-1069

Munkatársak, szakterületek:  

Danada Judit osztályvezető
Csongrádi Domitilla Anna igazgatási referens
Verő Beáta pályázati és kerületi referens
Thék Zsuzsa szövetségi és sportszakmai referens
​Juhász Ildikó ​vezető tanácsos, titkárságvezető
dr. Dankó Dóra ​jogi szakreferens
dr. Kondricz Péter
ösztöndíjas
 

ADATBÁZISOK, NÉV- ÉS CÍMJEGYZÉKEK

 
 
 
 
Budapesti Szabadidősport Szövetség
 
 
 
 
 
 

SPORTPÁLYÁZATOK

A budapesti alap-, középfokú intézményekben működő diáksport egyesületek, iskolai sportkörök és egyetemi, valamint főiskolai sportegyesületek sporttevékenységének támogatására

A budapesti sportegyesületek és természetbarát egyesületek szabadidősport és sportrekreációs tevékenységének támogatására

AZ "ÉLEN A TANULÁSBAN, ÉLEN A SPORTBAN" FŐVÁROSI KITÜNTETŐ CÍM DÍJAZOTTJAI

2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 

SPORTHÍREK

Ezen a nyáron is folytatódik a Sportos vakáció a városban eseménysorozat
Az egészséges életmód jegyében ingyenes mozgásos és sportprogramokat kínálnak Budapest különböző helyszínein a vakáció két és fél hónapjában a szünidőt a városban töltő általános és középiskolásoknak.
Részletek
Utazzon közösségi közlekedéssel a vízilabda Eb-re!
A budapesti vízilabda-Európa-bajnokság idején gyakrabban és nagyobb befogadóképességű autóbuszokat üzemeltet a BKK.
Részletek
Húszezer sportoló vett részt a mozgás éjszakáján
Sportolni vágyók ezrei vették birtokba a Hősök terét, a Városligetet, valamint a lezárt Andrássy utat, hogy aktívan töltsék el szombat estéjüket. a szervezők tájékoztatása szerint közel húszezer karszalagot osztottak ki szombat éjjel.
Részletek
Gyászmisével emlékeztek meg Grosics Gyuláról
Az Aranycsapat egykori tagja, a nyolcvannyolc évesen elhunyt Grosics Gyula emlékére tartottak gyászmisét a Szent István-bazilikában kedden. A megemlékezésen beszédet mondott Tarlós István főpolgármester.
Részletek
Fővárosi Közgyűlés: döntés az M3-as metró rekonstrukciójának előkészítéséről
Egyhangúlag támogatták az új budapesti rendőrfőkapitány kinevezését, döntöttek az M3-as metró rekonstrukciójának előkészítéséről. Határoztak a Pro Urbe Budapest és más fővárosi kitüntető címek odaítéléséről.
Részletek
Budapest második lett a 4 Főváros Tornáján
Óriási sikerrel zárult a 4 Főváros Tornája fővárosi ifjúsági sportverseny; az összetett versenyeredményben Zágráb mögött második helyen végzett Budapest. Az atlétika, kosárlabda sportágakban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak fiataljaink.
Részletek
Főpolgármesteri szemle az új Fradi-stadionban
A bajnoki bronzérmes Ferencváros labdarúgócsapatának új stadionja két és fél hónappal a szerződésben foglalt határidő lejárta előtt készült el.
Részletek
Európa Sport és Egészség Napja: ingyenes tömegsportrendezvényt szerveztek a Margitszigeten
Június 1-én ötödik alkalommal rendezte meg a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Sportszövetségek Uniója az Európa Sport és Egészség Napját a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.
Részletek
Európa Sport és Egészség Napja vasárnap a Margitszigeten
Ötödik alkalommal rendezi meg a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Sportszövetségek Uniója az Európa Sport és Egészség Napját; a június 1-i, margitszigeti tömegsportrendezvényen bármilyen korosztály ingyen vehet részt a programokon.
Részletek
Először rendezik meg a mozgás éjszakáját
Június 28-án este 10 és hajnali 4 óra között a Hősök terére, az Andrássy útra és a Városligetbe várják a sportolni vágyókat.
Részletek
1
2
3
>>

EURÓPAI UNIÓS SPORTKONFERENCIÁK

XI. Nemzetközi Sportkonferencia 2010. nov. 26. - A sport társadalmi szerepének erősödése és a sport finanszírozási lehetőségei az Európai Unióban és Magyarországon (beszámoló, képek)

X. Nemzetközi Sportkonferencia 2010. jan. 22. - A sportfinanszírozás helyzete és a sport társadalmi hatása (beszámoló, képek)

IX. Nemzetközi Sportkonferencia 2008. nov. 25. - Nincs sport önkormányzatok nélkül (beszámoló)

VIII. Nemzetközi Sportkonferencia 2007. nov. 9. - "Sport, valóság, törvény" (beszámoló)

VII. Nemzetközi Sportkonferencia 2006. nov. 24. - A sport kapcsolódási lehetőségei a regionális operatív programhoz (beszámoló)

ÖT VÁROS TORNÁJA

2011 - Pozsony

2010 - Bécs

2009 - Budapest

2008 - Zágráb

"FŐVÁROS SPORTJÁÉRT" ARANYGYŰRŰ KITÜNTETÉS

Első alkalommal 2004-ben adták át a "Főváros Sportjáért" aranygyűrű kitüntetést. Az elismerésben minden évben 5 olyan fővárosi sportvezető részesül, aki addigi életútja során kiemelkedő munkát végzett Budapest sportjáért. A kitüntetést öt - diáksporti, sportigazgatási, szövetségi, szabadidő és egyesületi - kategóriában adják át.

 

Díjazottak: 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

 

  

 
Sport
© Copyright 2010 SiteName MCS2