2014. szeptember 18. Diána napja
Az elem jelenleg nincs minősítve. Az elem minősítéséhez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt.1 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.2 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.3 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.4 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.5 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.
Sport
 

A FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SPORTIGAZGATÁSI SZERVEI

- oktatási és kulturális ügyekért felelős Főpolgármester-helyettesi Iroda

- Egészségpolitikai és Szociális Bizottság

- Kulturális, Sport, Köznevelési, Egészségügyi és Szociálpolitikai Főosztály, Sport osztály

Telefon: +327-1069

Munkatársak, szakterületek:  

Danada Judit osztályvezető
Csongrádi Domitilla Anna igazgatási referens
Verő Beáta pályázati és kerületi referens
Thék Zsuzsa szövetségi és sportszakmai referens
​Juhász Ildikó ​vezető tanácsos, titkárságvezető
dr. Dankó Dóra ​jogi szakreferens
dr. Kondricz Péter
ösztöndíjas
 

ADATBÁZISOK, NÉV- ÉS CÍMJEGYZÉKEK

 
 
 
 
Budapesti Szabadidősport Szövetség
 
 
 
 
 
 

SPORTPÁLYÁZATOK

A budapesti alap-, középfokú intézményekben működő diáksport egyesületek, iskolai sportkörök és egyetemi, valamint főiskolai sportegyesületek sporttevékenységének támogatására

A budapesti sportegyesületek és természetbarát egyesületek szabadidősport és sportrekreációs tevékenységének támogatására

AZ "ÉLEN A TANULÁSBAN, ÉLEN A SPORTBAN" FŐVÁROSI KITÜNTETŐ CÍM DÍJAZOTTJAI

2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 

SPORTHÍREK

Bagdy Gábor: több mint 17 milliárd forintos fejlesztés a Dagály fürdőben
A fejlesztésnek két külön része és üteme lesz: az egyik a 2021-es úszó- és vízilabda-világbajnoksághoz szükséges létesítmények létrehozása, a másik pedig magának a Dagály fürdőnek a fejlesztése.
Részletek
Futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek vasárnap délelőtt a belvárosban
A forgalomkorlátozások miatt számos közösségi közlekedési járat útvonala módosul, ezért a belváros számos pontján nem javasolt az autók használata.
Részletek
"100 nap a rajtig": december 7-én kezdődik a magyar-horvát női kézilabda Európa-bajnokság
Budapest évről évre nagy léptekkel halad előre, de mindig is a sport egyik fellegvára volt – hangsúlyozta Tarlós István főpolgármester.
Részletek
A főpolgármester nyitotta meg a Kocsis Sándor-emléktornát
Fővédnökként Tarlós István főpolgármester nyitotta meg csütörtök este az első alkalommal megrendezett Kocsis Sándor Nemzetközi Labdarúgó Emléktornát.
Részletek
Tarlós István elindította az Ironman Budapest 70.3 triatlonversenyt
Az indulók között volt Kovács István olimpiai- és világbajnok ökölvívó és egykori klubtársa, a szintén világbajnok lengyel Dariusz Michalczewski is.
Részletek
Szombaton indul az Ironman Budapesten
Berlin és Koppenhága után Budapest a harmadik olyan európai város, ahol megrendezik az IRONMAN triatlonversenyt. Az augusztus 23-án induló sportesemény tájékoztatóján beszédet mondott Szentes Tamás főpolgármester-helyettes.
Részletek
Fradi Családi Ünnep: Felavatták a Sas-szobrot
A Ferencváros családi napjára, amelyet egy nappal a csapat Chelsea elleni stadionavató mérkőzése előtt rendeztek, több ezer érdeklődő látogatott el.
Részletek
Sportos vakáció a városban: Bajnokok tartottak edzést a diákoknak
Mintegy félszáz gyerek vett részt szerdán azon a különleges és ingyenes bokszfoglalkozáson, amelyre olyan híres bajnokok is ellátogattak, mint Kótai Mihály, Bedák Zsolt, Dömsödi Renáta, Mihalik György és Sera Zoltán.
Részletek
Ezen a nyáron is folytatódik a Sportos vakáció a városban eseménysorozat
Az egészséges életmód jegyében ingyenes mozgásos és sportprogramokat kínálnak Budapest különböző helyszínein a vakáció két és fél hónapjában a szünidőt a városban töltő általános és középiskolásoknak.
Részletek
Utazzon közösségi közlekedéssel a vízilabda Eb-re!
A budapesti vízilabda-Európa-bajnokság idején gyakrabban és nagyobb befogadóképességű autóbuszokat üzemeltet a BKK.
Részletek
1
2
3
>>

EURÓPAI UNIÓS SPORTKONFERENCIÁK

XI. Nemzetközi Sportkonferencia 2010. nov. 26. - A sport társadalmi szerepének erősödése és a sport finanszírozási lehetőségei az Európai Unióban és Magyarországon (beszámoló, képek)

X. Nemzetközi Sportkonferencia 2010. jan. 22. - A sportfinanszírozás helyzete és a sport társadalmi hatása (beszámoló, képek)

IX. Nemzetközi Sportkonferencia 2008. nov. 25. - Nincs sport önkormányzatok nélkül (beszámoló)

VIII. Nemzetközi Sportkonferencia 2007. nov. 9. - "Sport, valóság, törvény" (beszámoló)

VII. Nemzetközi Sportkonferencia 2006. nov. 24. - A sport kapcsolódási lehetőségei a regionális operatív programhoz (beszámoló)

ÖT VÁROS TORNÁJA

2011 - Pozsony

2010 - Bécs

2009 - Budapest

2008 - Zágráb

"FŐVÁROS SPORTJÁÉRT" ARANYGYŰRŰ KITÜNTETÉS

Első alkalommal 2004-ben adták át a "Főváros Sportjáért" aranygyűrű kitüntetést. Az elismerésben minden évben 5 olyan fővárosi sportvezető részesül, aki addigi életútja során kiemelkedő munkát végzett Budapest sportjáért. A kitüntetést öt - diáksporti, sportigazgatási, szövetségi, szabadidő és egyesületi - kategóriában adják át.

 

Díjazottak: 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

 

  

 
Sport
© Copyright 2010 SiteName MCS2