2014. április 23. Béla napja
Az elem jelenleg nincs minősítve. Az elem minősítéséhez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt.1 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.2 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.3 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.4 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.5 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.
Sport
 

A FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SPORTIGAZGATÁSI SZERVEI

- oktatási és kulturális ügyekért felelős Főpolgármester-helyettesi Iroda

- Egészségpolitikai és Szociális Bizottság

- Kulturális, Turisztikai és Sport Főosztály, Sport osztály

Telefon: +327-1069, Fax: 318-1414

Munkatársak, szakterületek:  

Danada Judit osztályvezető
Csongrádi Domitilla Anna igazgatási referens
Verő Beáta pályázati és kerületi referens
Thék Zsuzsa szövetségi és sportszakmai referens
​Juhász Ildikó ​vezető tanácsos, titkárságvezető
​Szilágyiné dr. Mátyás Maja ​jogi referens
dr. Hídvéginé dr. Dankó Dóra
jogi szakreferens
 

ADATBÁZISOK, NÉV- ÉS CÍMJEGYZÉKEK

 
 
 
 
Budapesti Szabadidősport Szövetség
 
 
 
 
 
 

SPORTPÁLYÁZATOK

A budapesti alap-, középfokú intézményekben működő diáksport egyesületek, iskolai sportkörök és egyetemi, valamint főiskolai sportegyesületek sporttevékenységének támogatására

A budapesti sportegyesületek és természetbarát egyesületek szabadidősport és sportrekreációs tevékenységének támogatására

AZ "ÉLEN A TANULÁSBAN, ÉLEN A SPORTBAN" FŐVÁROSI KITÜNTETŐ CÍM DÍJAZOTTJAI

2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 

SPORTHÍREK

Futóverseny miatti forgalomkorlátozások a Margitsziget környékén és a rakpartokon vasárnap
2014. április 13-án (vasárnap) futóversenyt rendeznek a Margitszigeten és környékén. A rendezvény miatt már kora reggeltől forgalomkorlátozásokra kell számítani a budai és a pesti alsó rakpartokon.
Részletek
Politikai és sportrendezvények miatt változik Budapest közösségi közlekedése a hétvégén
A közúti lezárások és emiatt a tömegközlekedési járatokra is érvényes forgalomkorlátozások a rendőrségi döntések függvényében változhatnak.
Részletek
Új kalandpark nyílik Budapesten a XVIII. kerületben
Az egyes akadályok egyaránt fejlesztik a koncentrációs készséget, az egyensúlyt, a ritmusérzéket, a koordinációs készséget.
Részletek
Pályázati felhívás fővárosi közterületen megrendezendő futó sportesemények 2015. évi naptártervbe kerüléséről
A Fővárosi Közgyűlés Közterület-hasznosítási bizottsága pályázati felhívást tesz közzé a fővárosi önkormányzati tulajdonú közterületeken megrendezésre kerülő I., II. és egyéb kategóriába sorolt futó sportesemények 2015. évi naptártervbe kerüléséről.
Részletek
Margitszigeti: futókör több mint másfél ezer javaslat érkezett eddig a Főváros kérdőívére
A beküldött észrevételek zöme egybecseng a Fővárosi Önkormányzat szándékaival, ezek közé tartozik a pálya szélesítése, a betonalapozás elvégzése, a teljes futókör kivilágítása, térfigyelő kamerák felszerelése.
Részletek
Megújul a margitszigeti futókör: várják a lakosság véleményét
Tarlós István főpolgármester programjának megfelelően a Főváros korábban döntött a Margitsziget fejlesztési koncepciójáról, amelynek része a szigeti futókör felújítása.
Részletek
Bemutatták az új budapesti úszókomplexum terveit
Sajtótájékoztató keretében mutatták be kedden a 2021-es felnőtt és 2017-es junior világbajnokságra készülő új budapesti úszókomplexum látványterveit. A Dagály fürdő északi részén legkésőbb 2016-ra épülhet meg a hatemeletes úszópalota.
Részletek
Grosics Gyulát köszöntötte a főpolgármester
A háromszoros magyar bajnok 390 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, 1947 és 1962 között 86 alkalommal volt a válogatott kapusa.
Részletek
A főváros mindenben segíti a 2021-es vizes világbajnokság sikeres budapesti megrendezését
Jóváhagyta a Fővárosi Közgyűlés a Nemzeti Sportközpontokkal (NSK) a 2021-es vizes világbajnokság megrendezéséhez kapcsolódó együttműködési megállapodást.
Részletek
Karácsonyi hokibuli a Városligetben
A Sapa Fehérvár AV19 hokicsapatának két osztrák bajnoki mérkőzése, valamint egy Mol-ligás rangadó lesz a három csúcseseménye a Városligeti Műjégpályán pénteken kezdődő Mol Karácsonyi Hoki Buli elnevezésű, háromnapos jégkorongfesztiválnak.
Részletek
1
2
3
>>

EURÓPAI UNIÓS SPORTKONFERENCIÁK

XI. Nemzetközi Sportkonferencia 2010. nov. 26. - A sport társadalmi szerepének erősödése és a sport finanszírozási lehetőségei az Európai Unióban és Magyarországon (beszámoló, képek)

X. Nemzetközi Sportkonferencia 2010. jan. 22. - A sportfinanszírozás helyzete és a sport társadalmi hatása (beszámoló, képek)

IX. Nemzetközi Sportkonferencia 2008. nov. 25. - Nincs sport önkormányzatok nélkül (beszámoló)

VIII. Nemzetközi Sportkonferencia 2007. nov. 9. - "Sport, valóság, törvény" (beszámoló)

VII. Nemzetközi Sportkonferencia 2006. nov. 24. - A sport kapcsolódási lehetőségei a regionális operatív programhoz (beszámoló)

ÖT VÁROS TORNÁJA

2011 - Pozsony

2010 - Bécs

2009 - Budapest

2008 - Zágráb

"FŐVÁROS SPORTJÁÉRT" ARANYGYŰRŰ KITÜNTETÉS

Első alkalommal 2004-ben adták át a "Főváros Sportjáért" aranygyűrű kitüntetést. Az elismerésben minden évben 5 olyan fővárosi sportvezető részesül, aki addigi életútja során kiemelkedő munkát végzett Budapest sportjáért. A kitüntetést öt - diáksporti, sportigazgatási, szövetségi, szabadidő és egyesületi - kategóriában adják át.

 

Díjazottak: 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

 

  

 
Sport
© Copyright 2010 SiteName MCS2