Programok, kultúra

KULTURÁLIS HÍREK

2017. június 5-én, pünkösd hétfőjén a Pünkösdi Királyság újra megnyitja kapuit és egész napos ingyenes családi- és gyermekprogramokkal várja leendő lakóit és jövendőbeli uralkodóit, a Tabán Parkban és a Mesemúzeumban.
Tizenhárom helyszínen mintegy 600 szabadtéri rendezvény várja a közönséget május 26. és augusztus 18. között.
Korábban voltak tervek a hídfő térségében, a Soroksári út és a Gubacsi út közötti területen P+R parkoló létesítésére, azonban azok a terület egyéb, kulturális célú hasznosítása miatt kikerültek a programunkból.
​A Budapesti Nyári Fesztivál, az ország legszínesebb összművészeti fesztiválja idén minden eddiginél több nemzetközi művész közreműködésével kínál minőségi kulturális programokat a budapestiek és a fővárosba látogató hazai és külföldi vendégek számára, júniustól augusztus végéig.
Május 20-án és 21-én 22. alkalommal települnek ki a standok a Magyar Nemzeti Múzeumba és annak kertjébe, hogy a Múzeumok Majálisa keretében érdekes és sokszínű programokkal mutatkozzanak be az érdeklődőknek. A színes forgatagnak évek óta részese a BKV Zrt., amely idén egy különleges helyszíni tárlattal örvendezteti meg a látogatókat.

SZÍNHÁZAK

FESZTIVÁLOK

SZÓRAKOZÁS

CSALÁDI PROGRAMOK

CSAPI

1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9., levelezési cím: 1518 Budapest, Pf. 186. E-mail: csapi.ig@csapi.hu Telefon: +36 1 273-3100
Csarnok- és Piac Igazgatóság
A38