Programok, kultúra

KULTURÁLIS HÍREK

Mintegy 600 minikoncertet ad Budapest 11 pontján csaknem 100 művész a Zenélő Budapest című ingyenes szabadtéri sorozat keretében május 25. és augusztus 12. között - mondta Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a rendezvényről tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Budapesten.
Idén is a gyalogosoké lesz négy nyári hétvégére a forgalomtól elzárt Szabadság híd - mondta el Szalay-Bobrovnicky Alexandra szerdán Budapesten.
A háromnapos rendezvénysorozat célja a székely kultúra és hagyomány, a természeti értékek és gasztronómia megismertetése.
A Budapesti Történeti Múzeum nyilvános művészeti pályázatot ír ki a Széll Kálmán Alapítvány kezdeményezésének megvalósítására, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából Széll Kálmán köztéri szobrának tárgyában.
Előrehozott gyermeknapi programokkal nyílik meg a családok előtt szombaton a Kelenföldi villamos kocsiszín, vasárnap pedig a Múzeumok majálisán találkozhatnak a BKV ereklyéivel. Május 11-e ráadásul a közlekedési kultúra napja, amelyhez ezúttal hétvégi programjainkkal csatlakozik a BKV.

SZÍNHÁZAK

FESZTIVÁLOK

SZÓRAKOZÁS

CSALÁDI PROGRAMOK

CSAPI

1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9., levelezési cím: 1518 Budapest, Pf. 186. E-mail: csapi.ig@csapi.hu Telefon: +36 1 273-3100
Csarnok- és Piac Igazgatóság
A38