A BKV Deák téri Földalatti Vasúti Múzeuma idén is részt vesz a Múzeumok Éjszakáján

A BKV idén is nagy örömmel csatlakozik a nagy népszerűségnek örvendő Múzeumok Éjszakájához. Állandó, illetve időszakos tárlatainkat a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban június 25-én, szombaton 18.00 óra és 24.00 óra között tekinthetik meg az érdeklődők.

Kezdje az éjszakát a belváros szívében, és legyen részese egy földalatti időutazásnak! A BKV Deák téri Földalatti Vasúti Múzeuma idén is várja éjszakai látogatóit; a millenniumi földalatti egykori alagútjában kialakított múzeum kiállítása a kontinens első – 1896. május 2-án átadott – kéregvasútjának állít emléket. Az igazi kuriózumoknak számító három korhűn felújított jármű mellett számos tárgyi emléket is megcsodálhatnak a vendégek.

Állandó kiállításunkon túl ezúttal az idén 120. születésnapját ünneplő földalatti vasút kerek évfordulójáról megemlékezve egy időszaki fotókiállítással is várjuk látogatóinkat. Az időszaki tárlat a több mint egy évszázados történet legérdekesebb, legmeghatározóbb pillanataiba enged bepillantást.

A Múzeumok Éjszakájára érvényes karszalag a BKV Földalatti Vasúti Múzeumának jegypénztárában is megvásárolható,  valamint – a sorban állást elkerülendő – lehetőség van a jegyek elővételben történő megváltására is.

Jegyárak: felnőttjegy 1500 Ft, gyermekjegy (6-18 éves korig) 600 Ft, 6 éves kor alatt a program ingyenes.

A múzeum az 1-es, 2-es, 3-as, 4-es és 7-es jelzésű múzeumi buszjáratokkal is megközelíthető a program ideje alatt.

BKV Zrt.