Szabadidő

Szabadidő

Folyamatosan dolgozunk az új budapest.hu fejlesztésén, így ezen az oldalon is. Jelenleg itt szabadidős és sportolási lehetőségek összefoglalóját, illetve külső oldalakra mutató tartalmakat találsz. A megújult tartalmakért érdemes később visszalátogatni.

Merülj el a budapesti élményekben!

Megannyi módon tölthetjük élvezetesen és aktívan a szabadidőnket Budapesten – a természetvédelmi területek felfedezve kirándulhatunk, sportolhatunk vagy megmártózhatunk egy ikonikus gyógyfürdőnk vizében. Akár turistaként, akár itt élőként indulunk a város felfedezésére, Budapest számtalan programot, helyszínt és élményt tartogat.

 • Aktív Budapest

  Ne állj meg! Sportolj! Aktív, mozgásgazdag életmód és sportolási lehetőségek a városban.

 • Kultúra

  Látogasd meg a fővárosi színházakat, mozikat, galériákat, könyvtárakat, és a város történelmének emlékeit őrző múzeumokat!

  Bővebben
 • Turistáknak

  Turisztikai információk és kedvezmények: hozd ki a legtöbbet budapesti látogatásodból!

  Tovább

Gyógyfürdők és strandok

Budapest a fürdők városa, ahol a történelem és a kényeztetés összefonódik. A város híres termálvizeiről, amelyeket kiválóan kihasználtak fürdők kialakítására. A budapesti fürdők olyan helyek, ahol a város történelme, kultúrája és wellness élményei találkoznak, és ahol a látogatók feltöltődhetnek testileg és lelkileg egyaránt.

Állatkert kapu

Budapesti Állatkert

A Fővárosi Állat- és Növénykert Magyarország egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb kulturális intézménye, melyet 1866-ban alapítottak. Az egyedülálló helyszín Budapest belvárosától mindössze néhány percre található, így könnyedén megközelíthető a látogatók számára. Az állatkert területe több mint 18 hektár, és otthont ad számos különböző fajnak és fajtának. A látogatók számára kínált élmények közé tartozik az állatok megfigyelése a természetes környezetükben, interaktív bemutatók, valamint oktatási programok. Az állatkertben sétálva a látogatók olyan exotikus élőlényekkel találkozhatnak, mint elefántok, oroszlánok, tigrisek és ritka madárfajok. Az intézmény nem csupán szórakoztató, hanem fontos szerepet is játszik a fajmegőrzésben és a környezettudatosság terjesztésében. A Budapesti Állatkert egy olyan hely, ahol a természet és a kultúra találkozik, és ahol a látogatók emlékezetes élményekkel gazdagodhatnak.

Tovább
További enbudapestem.hu hírek

Hasznos eszközök

 • Énbudapestem App

  Tájékozódj a kedvezményekről és programokról, és mozizz, fürdőzz, kulturálódj kedvezményesen!

  Letöltöm
 • Budapest Card

  Hozd ki a legtöbbet Budapestből a turisztikai városkártyával. Még több élmény kevesebbért.

  Részletek

Ez is érdekelhet

Építészet

Kultúra

Természetvédelem

Fiatal Budapest

Utoljára módosítva: 2024. 02. 12.
|
Létrehozás dátuma: 2023. 10. 03.