Fiatal Budapest

Fiatal Budapest

Folyamatosan dolgozunk az új budapest.hu fejlesztésén, így ezen az oldalon is. Jelenleg itt a néhány, budapesti fiataloknak szóló pályázatot és tartalmat találsz. A megújult tartalmakért érdemes később visszalátogatni.

Fiatal Budapest logó

Budapest a tiéd is!

Budapest lendületes, sokszínű és fiatalos város, és mi hisszük, hogy ez a lendület az ifjú generációknak is köszönhető. A Fiatal Budapest fémjelzi a Fővárosi Önkormányzat minden olyan tevékenységét, ami a budapesti fiatalokért és a budapesti fiataloknak szól.

A Fiatal Budapest egyszerre jelenti a hátrányos helyzetben lévő fiatalok támogatását és a tehetséggondozást, a fővárosi köznevelési intézmények fenntartását, valamint a fiatalokkal foglalkozó szervezetek közötti kapcsolatépítést. Olyan programokat kínálunk, amik az élmények mellett segítik a budapesti identitás kialakulását és a jövő felelős polgárainak szemléletformálását.

A téma felelősei

  • dr. Bősz Anett

    humán főpolgármester-helyettes

  • Datner Katalin

    főosztályvezető

  • Hentz Zsuzsanna

    sport, köznevelési, ifjúságpolitikai osztályvezető

-

Fiatal Budapest munkacsoport

A Fiatal Budapest munkacsoport a Fővárosi Önkormányzat és a civil szervezetek közötti kétirányú, érdemi kommunikációt elősegítő véleményező és javaslattevő fórum a budapesti fiatalok helyzete, ifjúságpolitikai kérdések, ifjúsági részvétel területén.

Bővebben
Utoljára módosítva: 2024. 06. 24.
|
Létrehozás dátuma: 2024. 02. 08.