Fiatal Budapest

Fiatal Budapest

Folyamatosan dolgozunk az új budapest.hu fejlesztésén, így ezen az oldalon is. Jelenleg itt a néhány, budapesti fiataloknak szóló pályázatot és tartalmat találsz. A megújult tartalmakért érdemes később visszalátogatni.

Fiatal Budapest logó

Budapest a tiéd is!

Budapest lendületes, sokszínű és fiatalos város, és mi hisszük, hogy ez a lendület az ifjú generációknak is köszönhető. A Fiatal Budapest fémjelzi a Fővárosi Önkormányzat minden olyan tevékenységét, mely a budapesti fiatalokért és a budapesti fiataloknak szól. A Fiatal Budapest egyszerre jelenti a hátrányos helyzetben lévő fiatalok támogatását és a tehetséggondozást, a fővárosi köznevelési intézmények fenntartását, valamint a fiatalokkal foglalkozó szervezetek közötti kapcsolatépítést. Olyan programokat kínálunk, melyek az élmények mellett segítik a budapesti identitás kialakulását és a jövő felelős polgárainak szemléletformálását.

Pályázatok fiataloknak

 • Élen a tanulásban, élen a sportban

  A budapesti tanulóifjúság ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére.

  Bővebben
-

Fiatal Budapest munkacsoport

A Fiatal Budapest munkacsoport a Fővárosi Önkormányzat és a civil szervezetek közötti kétirányú, érdemi kommunikációt elősegítő véleményező és javaslattevő fórum a budapesti fiatalok helyzete, ifjúságpolitikai kérdések, ifjúsági részvétel területén.

Bővebben

A téma felelősei

 • dr. Bősz Anett

  humán főpolgármester-helyettes

 • Datner Katalin

  főosztályvezető

 • Hentz Zsuzsanna

  sport, köznevelési, ifjúságpolitikai osztályvezető

Utoljára módosítva: 2024. 02. 12.
|
Létrehozás dátuma: 2024. 02. 08.