Fővárosi Civil Iroda

​A budapesti civil szervezetek munkáját és a civil-önkormányzati kapcsolatokat a Fővárosi Civil iroda az alábbi tevékenységekkel tudja segíteni:

  • várhatóan 2021. július 1-től egy mindenki számára hozzáférhető civil adatbázist működtetünk, a Budapesti Civil Adatbázist. Ez megkönnyíti a Budapesten működő civil szervezetek megismerésének lehetőségét és az egymással való kapcsolatfelvételt.​
  • Civil-Budapest címmel havi rendszerességű hírlevelet küldünk ki a feliratkozóknak, melyben a Fővárosi Önkormányzat aktualitásain kívül találhatóak civil pályázatok, események, hírek a civil szektorról; A hírlevélre ide kattintva lehet feliratkozni.
  • Civil munkacsoportokat hoztunk létre Zöld Budapest, Esélyteremtő Budapest és Nyitott Budapest témában, melyek javaslatokat tehetnek a Fővárosi Önkormányzatnak szakterületüket érintő témákban.​
  • Facebook-oldalt működtetünk Fővárosi Civil Iroda néven, ahol aktualitásokat és fontos információkat osztunk meg. ​
  • Célunk, hogy a fővárosi civil szervezetek minél aktívabb résztvevői legyenek a döntések előkészítésének, hogy kompetenciáik érvényesüljenek, együttműködésük erős legyen a fővárossal, valamint, hogy számukra hasznos szolgáltatásokkal segítsük munkájukat.


Elérhetőségeink:

Iroda címe: 1052 Budapest, Bárczy István utca 1-3.
Telefonszám: 06-1-327-1957 és 06-1-327-1216
Fax szám: 318-8188
 

Hírlevelek:


A korábbi hírlevelek az archívumban érhetők el.