Civil munkacsoportok

​​​A Fővárosi Civil Rendelet értelmében a civilekkel való szakmai együttműködésnek központi elemei az úgynevezett munkacsoportok. Terveink szerint a munkacsoportok lesznek azok a véleményező és javaslattevő fórumok, melyek elősegítik a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti hatékony kétirányú, érdemi kommunikációt.

 

Zöld Budapest munkacsoportot, ami elsősorban klímával és zöld politikával, illetve az épített és természeti értékek megőrzésével és teremtésével foglalkozik;

az Esélyteremtő Budapest munkacsoportot, amely esélyegyenlőséggel, esélyteremtéssel, az egészséggel és lakhatási kérdésekkel foglalkozik;

és a Nyitott Budapest munkacsoportot, amelynek a fő témái az állampolgári részvétel, illetve az átláthatóság valamint az egyetemes, az európai, a közép-európai és a nemzeti kultúra értékeinek megőrzésével és fejlesztésével, és az innovációval foglalkozó kérdések.


Hogyan regisztrálhat a civil szervezet?

A munkacsoportokba történő jelentkezéshez szükséges az ezen a linken elérhető on-line űrlap kitöltése, azon belül pedig a hatályos egységes szerkezetű aláírt létesítő okirat felcsatolása.

Amennyiben kérdésük van a témával kapcsolatban, a Fővárosi Civil Iroda munkatársai állnak rendelkezésükre: Tel.: 999-83-69, 327-12-16.; E-mail: civiliroda@budapest.hu.

 

 

 

Emlékeztetők, Meghívók:​

 

Zöld Budapest munkacsoport​

Esélyteremtő Budapest munkacsoport