Sikeresen indult a budapesti strandszezon

A nyári meleg megérkezésével megteltek a már nyitva lévő budapesti strandok és fürdők. A négy nap alatt több mint 50.000 látogató kereste az enyhülést a hűs vizekben.
 
A strandok közül április 28-án elsőként a Dagály és a Palatinus Strand nyitott meg. A vendégek elsősorban a Széchenyi Fürdőt (16.400 fő), a Dagály Fürdőt (14.000 fő), valamint a Palatinus Strandot (több mint 10.000 fő) keresték fel, azaz a fürdőzésre vágyók 80%-a ezt a három fürdőt részesítette előnyben. A fürdőzők örömmel vették használatba a kültéri medencéket.
 
A Budapest Gyógyfürdői Zrt. a strandszezonra való felkészülés jegyében több mint 100 millió forintot fordított arra, hogy a fürdők, strandok megszépült környezetben várják a fürdőzésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A Palatinus Strandon felújították a vizesblokkokat, illetve megkezdődött a kabinos öltözők javítása.
 
További strandnyitások:
 
​Fürdő, strand ​Időpont
Paskál Strandfürdő
Római Strandfürdő
Pünkösdfürdői Strandfürdő​
​május 26.
​Csepeli Strandfürdő
Csillaghegyi Strandfürdő
​június 2.
 
A standfürdők zárására tervezetten szeptember 2-án vasárnap kerülne sor, kedvezőtlen időjárás esetén - a vendégek tájékoztatása mellett - 1 héttel előbb.
 
Szűcs Panni
szóvivő
BVK Holding Zrt.
 

Hírek

RSS megtekintés