Pótlóbusz jár a 42-es villamos helyett április 13-ától egy hónapig

2016. április 13-ától, szerdától május 13-áig, péntekig a 42-es villamos helyett pótlóbusz szállítja az utasokat a teljes vonalon, mert az Ady Endre úton a Tálas utca–Arany János utca–Kisfaludy utca között vágánycserét végeznek. 2016. április 13-ától, szerdától április 27-éig, szerdáig a 151-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik.

42-es pótló autóbusz

A munkák ideje alatt a 42-es pótlóbusz a Kispest, Tulipán utca felé a Határ út M (felszállóhely)–Ferde utca–Ady Endre út–Vas Gereben utca–Tóth Árpád utca–Tulipán utca–Ady Endre út–Kispest, Tulipán utca útvonalon halad. A buszok az alábbi megállókban állnak meg:

  • Határ út M (felszállóhely): a villamospótló autóbusz kijelölt megállóhelyén a Ferde utcában;
  • Corvin körút: a villamospótló autóbusz kijelölt megállóhelyén;
  • Hungária út: a villamospótló autóbusz kijelölt megállóhelyén;
  • Templom tér: a 42-es villamos és a 68-as autóbusz megállóhelyén;
  • Kossuth Lajos utca: a 42-es villamos megállóhelyén;
  • Vas Gereben utca: a 42-es villamos megállóhelyén;
  • Kispest, Tulipán utca: a 42-es villamos megállóhelyén.

A munkák ideje alatt a 42-es pótlóbusz a Határ út M felé a Kispest, Tulipán utca–Ady Endre út–Mátyás király utca–Üllői út– a Határ út M (leszállóhely) útvonalon halad. A buszok az alábbi megállókban állnak meg:

  • Kispest, Tulipán utca: a 42-es villamos megállóhelyén;
  • Vas Gereben utca: a 42-es villamos megállóhelyén;
  • Kossuth Lajos utca: a 42-es villamos megállóhelyén;
  • Templom tér: a 42-es villamos megállóhelyén;
  • Hungária út: a villamospótló autóbusz kijelölt megállóhelyén;
  • Corvin körút: a villamospótló autóbusz kijelölt megállóhelyén;
  • Határ út M: a 99-es autóbusz megállóhelyén;
  • Határ út M (leszállóhely): a 914-es, a 914A, a 950-es, a 950A és a 999-es autóbusz megállóhelyén.
151-es autóbusz

2016. április 13-ától, szerdától április 27-éig, szerdáig a 42-es villamos felújításával összefüggő munkák miatt a 151-es autóbusz a Hunyadi utcáról az Ady Endre útra és az Ady Endre útról a Hunyadi utcára nem tud kikanyarodni, ezért az autóbusz mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik.

2016. április 13-ától, szerdától április 27-éig, szerdáig a 151-es autóbusz a Csepel, Határ utca felé a Báthory utcán az Ady Endre úti kereszteződésig a menetrend szerinti, majd a Báthory utca–Esze Tamás utca–Hunyadi utca módosított útvonalon halad. Az útvonal-módosítás megállóhelyet nem érint.

2016. április 13-ától, szerdától április 27-éig, szerdáig a 151-es autóbusz Kőbánya alsó vasútállomás felé a Hunyadi utcán az Esze Tamás utcai kereszteződésig a menetrend szerinti, majd az Esze Tamás utca–Kisfaludy utca módosított útvonalon halad. Az Ady Endre út (Hunyadi utca) megálló kimarad.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Budapesti Közlekedési Központ

Hírek

RSS megtekintés