Újabb kiállítás nyílt a Város Boltjában

A Gyöngéd barbárok című tárlat megnyitója a Város Boltjában 2015. február 12-én

A Város Boltja kiállítóterében Gyöngéd babárok címmel látható április 4-ig a Mester és tanítvány sorozat első darabjaként Gaál József festőművész és növendéke, Rózsa Luca (Magyar Képzőművészeti Egyetem) közös tárlata. A tárlat és a bolt maga ingyenesen megtekinthető, és az akadálymentesített térnek köszönhetően mindenki számára elérhető. A kiállítás keddtől szombatig, naponta 10 és 18 óra között tekinthető meg, a cím (1052 Budapest, Bárczy I. u. 1-3.).

A Gyöngéd barbárok kiállításhoz kapcsolódóan két további eseményre kerül sor a Város Boltjában: 2015. február 26-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik a Felfősfalva - zenés útikalauz helyben lakóknak című műsor, Bratka László írásai alapján. (Előadja Székely B. Miklós, összeállította Varga Dram Viktor, zenei szerkesztő Molnár András, hangfelvételről közreműködik a Vujicsics és a Söndörgő Együttes). 2015. március 12-én, csütörtökön 18 órakor mutatják be a Shi gan/Idő című szinkronizált dél-koreai filmet, amelyet Kim Ki Duk rendezett.

A magyar művészeti felsőoktatási intézményeknek köszönhetően a Város Boltja a mai magyar képzőművészet legújabb törekvéseit mutatja be: a látogatók és vásárlók egyaránt a jövő magyar művész-generációját támogathatják megjelenésükkel, netán anyagi erőforrásaikkal, azaz vásárlással. A galériában a művész-hallgatók munkái mellett megtalálhatók és megvásárolhatók a szociális szféra különleges, egyedi, minőségi termékei, melyek megvásárlásával szintén nemes célt, az adott szervezet munkásságát támogathatják.”​

Hírek

RSS megtekintés