Július 4-én rendezik a X. Cellect HFL döntőt Budapesten

A július 4-i jubileumi döntő párosítása fantasztikus mérkőzést vetít előre. A X. Hungarian Bowlban a Budapest Wolves és a Bratislava Monarchs csap össze a HFL trófeáért.  A helyszín ezúttal is a BVSC-Stadion (Szőnyi út 2.), a 15 órai kapunyitás után 17 órakor kezdődik a mérkőzés.

 

A szlovák bajnok a magyar bajnokkal méri össze tudását a Hungarian Football League fináléjában. Az alapszakaszban a Farkasok tartalékos csapatát szoros meccsen győzték le a pozsonyiak hazai környezetben. Az elődöntőben mindkét együttes brillírozott, kiváló futó- és passzjátékuk okán sok pont és látványos jelenetek tömkelege várható az összecsapáson.

A döntő faktor minden bizonnyal az lesz, hogy melyik védelem képes kordában tartani ellenfele támadóit, izgalomban bizonyosan nem lesz hiány. Az elővételes jegyértékesítés folyamatos, a helyszíni sorban állás és az alacsonyabb árak miatt is célszerű korábbra időzíteni a jegyek beszerzését.

Az elővételes jegyekről és értékesítési partnerekről a www.mafsz.org-on találják az információkat. A csúcsmérkőzés végén természetesen átadásra kerülnek a Cellect HFL-Döntő ezüst- és aranyérmei, a mérkőzés legjobbjának járó MVP díj, valamint a bajnoki trófea is.

A szervező Magyar Amerikai Futball Szövetség képviselői nagy szeretettel várnak minden sportbarátot és szurkolót, ne hagyják ki az év mérkőzését!​