Közművek

Közművek

Folyamatosan dolgozunk az új budapest.hu fejlesztésén, így ezen az oldalon is. Jelenleg itt a fővárosi közmű szolgáltatások összefoglalóját és külső oldalakra mutató tartalmakat találsz. A megújult tartalmakért érdemes később visszalátogatni.

Új fogyasztók a FŐTÁV-nál

Budapesti Közművek

A budapesti közműtársaságok a gazdasági hatékonyságnövelés és a fenntartható működés céljával egységes irányítás mellett vesznek részt a budapesti közmű-szolgáltatásokban. A korábbi tagvállalatok az összeolvadást követően egységes irányítás mellett működnek - megőrizve több évtizedes múltra visszatekintő szakmai hagyományaikat és értékeiket. Az egységes közműcég széles körben elterjedt és bevált európai minták alapján jött létre 2021-ben.

2023.03.21. Víz világnapja - Csillaghegyi Ásványvíz Palackozó

Víziközmű szolgáltatások

Budapest és a budapesti agglomeráció jelentős részének ivóvíz-ellátásával, illetve a szennyvizek kezelésével olyan nagy múltú cégek foglalkoznak, mint a Fővárosi Vízművek és a Fővárosi Csatornázási Művek. Ennek a rendkívül összetett és érzékeny rendszernek a működtetésében ötvöződnek az évszázados és a legkorszerűbb technológiák. Ezek biztosítják Budapest kiváló minőségű ivóvizét, illetve a környezettudatos szennyvízkezelést.

2023. 06. 15. Próbaképpen felkapcsolják a felújított Lánchíd színes LED-fényeit.

Közvilágítás

A budapesti közvilágítást és a budapesti középületek, emlékművek díszkivilágítást a BDK Budapesti Köz- és Díszvilágítási Kft. biztosítja. Jelenleg a LED-es fényforrású közvilágítási lámpatestek telepítésével már a XXI. század technológiáját alkalmazza a cég a közvilágítás korszerűsítése során.

FKF Úttisztító Jármű

Tiszta Budapest

A közterületek tisztításával, hulladékgazdálkodással kapcsolatos információk és ügyintézés a tiszta Budapestért.

Bővebben
További enbudapestem.hu hírek

Ez is érdekelhet

Fejlesztések

Zöld Budapest

Közlekedés

Utoljára módosítva: 2024. 01. 25.
|
Létrehozás dátuma: 2023. 07. 14.