Véglegesedett az Esélyteremtő Budapest civil munkacsoport március 20-i ülésének napirendje


Az ülésen az Európai Unió forrásaiból tervezett fővárosi lakhatási programok és a megváltozott munkaképességű munkavállalók megszólítása is napirendre kerül.

Az Esélyteremtő Budapest munkacsoport soron következő, hetedik ülésére 2024. március 20-án, 15:00 órakor kerül sor a Főpolgármesteri Hivatal épületében (1052 Budapest, Városház u. 9-11.), de lehetőséget biztosítunk az online becsatlakozásra is. Azon résztvevők, akik személyesen kívánnak részt venni az ülésen, március 18-ig adhatják le regisztrációjukat erre a hivatkozásra kattintva. Online ide kattintva lehet az ülést követni. 

Az ülés végleges napirendi pontjai a következők:

  1. Tájékoztató az Európai Unió forrásaiból tervezett fővárosi lakhatási programokról
  2. Második „Budapest Állásbörze”: hogyan szólhatnánk a megváltozott képességű munkavállalókhoz? 

A Fővárosi Önkormányzat az Esélyteremtő Budapest munkacsoport közreműködését kéri abban, hogy a Budapest Állásbörzén hogyan tudná elérni, megszólítani, segíteni a megváltozott képességű álláskeresőket és munkavállalókat. Az önkormányzat kíváncsi a munkacsoport civil tagjainak tapasztalataira, véleményére és javaslataira, hogy a Főpolgármesteri Hivatal, az önkormányzati cégek és intézmények betöltetlen álláshelyei a célcsoporthoz eljuthassanak – akár előzetesen, akár az Állásbörze helyszínén vagy a rendezvényt követően.

Az ülés nyitott, ahhoz bárki csatlakozhat, azonban felszólalási lehetőséggel csak a munkacsoporttagok élhetnek. Amennyiben egy civil szervezet még nem regisztrált, de tudásával és szakértelmével támogatná a közös munkát, a jelentkezés menetét erre a linkre kattintva ismerhetitek meg.

Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni.

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.