A Fővárosi Önkormányzat ifjúsági koncepciójának megalkotása – fókuszcsoport jelentkezés


A budapesti fiatalságot erősíted, és tele vagy ötletekkel? Szeretnéd, hogy zöldebb legyen a város, vagy több közösségi tér legyen Budapesten?

Ha 14-30 év közötti fiatal vagy, Budapesten élsz, tanulsz vagy dolgozol, és el szeretnéd mondani véleményed Budapestről, várunk téged egy fókuszcsoportos beszélgetésen, ahol szabadon elmondhatod mit gondolsz a fővárosról, és azt is, hogy szerinted mitől lenne még trendibb, még fiatalosabb!

Jelentkezz egy 5-10 mondatos motivációs levéllel a fiatalbp@budapest.hu e-mail címen, neved, e-mail címed és lakóhelyed, oktatási intézményed vagy munkahelyed kerületének megjelölésével. A jelentkezési határidő: 2024. március 4. 12 óráig.

A jelentkezők közül - a motivációs levelek alapján - kiválasztásra kerülnek a fókuszcsoportos beszélgetésben résztvevők, akik az általuk megadott e-mail címre az esemény pontos időpontjáról és helyszínéről értesítést kapnak. 

A fókuszcsoportos beszélgetés két részletben fog zajlani: 

14-18 évesek: 2024.03. 06. 14.30-17.30 között

19-30 évesek: 2024. 03. 13. 14.30-17.30 között

Helyszíne: Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria 

Cím: Budapest, 1052 Deák Ferenc u. 17/.

Ha nem töltötted még be a 18. életévedet, a fókuszcsoportos beszélgetésen való részvételhez szükséges szülőd/törvényes képviselőd hozzájárulása és nyilatkozata, melyet a mellékelt dokumentum aláírásával és beküldésével tehet meg!

Innen tudod letölteni a dokumentumot. 

A vonatkozó adatkezelési tájékoztató mellékelten, vagy az alábbi linkre kattintva olvasható.