Véglegesedett a Zöld Budapest munkacsoport 2022. július 13-i ülésének napirendje

2022. július 13-án 14:30 órakor tartja a Zöld Budapest munkacsoport idei második ülését. Az Zöld Budapest a Nyitott és az Esélyteremtő Budapest munkacsoportok mellett a rendszeres egyeztetések intézményesített véleményező és javaslattevő fóruma, amely elősegíti a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti kétirányú, érdemi kommunikációt. A Zöld munkacsoport elsősorban klímával és zöld politikával, illetve az épített és természeti értékek megőrzésével és teremtésével foglalkozik. 

A munkacsoport következő ülésének végleges napirendje, amelyhez a csoporttagok az ülés napját megelőző hetedik napig nyújthatták be módosítási javaslataikat, a következő: 
  1. A BKK társadalmi egyeztetéseinek bemutatása az aktív és mikromobilitási stratégia, a kerékpárforgalmi főhálózati terv, a közlekedésbiztonsági stratégia és a forgalomcsillapítási terv kapcsán 
  2. Egyeztetés a budapesti légszennyezettség csökkentéséről szóló közösségi gyűlés aktualitásairól 
A fővárosi civil munkacsoportok 2021-es megalakulása óta először tartjuk az ülést személyes jelenlét mellett a Városháza épületében, de lesz lehetőség az online csatlakozásra is. A híváshoz erre a linkre kattintva lehet majd csatlakozni. 

Az ülésen a pontos jegyzőkönyv készítése érdekében kép- és hangfelvétel készül, az adatkezelési tájékoztató pedig itt olva​sható​​. 

Az ülésre szóló meghívót ide kattintva lehet letölteni​.

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el
 
Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.