Lezajlott a Nyitott Budapest munkacsoport első 2022-es ülése

A Nyitott Budapest munkacsoport tagjai a munkacsoport éves témalistájáról és a BKK Budapest GO applikációjáról, annak további fejlesztési irányairól beszélgettek a 2022. március 17-i ülésen. 

2022. március 17-én lezajlott a Nyitott Budapest munkacsoport évindító ülése. Az eseményen a Fővárosi Önkormányzat munkatársain kívül 8 civil szervezet képviselője vett részt. Az ülésen két napirendi pontot tárgyaltak a megjelentek: a munkacsoport éves témalistájáról és a BKK Budapest GO applikációjáról, annak további fejlesztési irányairól volt szó.  

A Nyitott Budapest egyike a 2021 tavaszán megalakult három civil munkacsoportnak. Az Esélyteremtő Budapest, a Nyitott Budapest és a Zöld Budapest munkacsoportok a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti kétirányú, érdemi kommunikációt elősegítő véleményező és javaslattevő fórumok, melyekbe bármely, az adott munkacsoport profiljához illeszkedő tevékenységet végző, budapesti székhelyű és legalább egy éve működő civil szervezet jelentkezhet tagnak. 

Az ülésről készült teljes emlékeztető itt olvasható​, a három munkacsoport korábbi üléseiről készült összes anyag pedig itt érhető el​.