A Nyitott Budapest munkacsoport megtartja évindító ülését

​​A Fővárosi Önkormányzat “Nyitott Budapest” munkacsoportja 2022. március 17-én megtartja évindító ülését. 

A 2021 májusában megalakult civil munkacsoportok célja, hogy a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti érdemi, kétirányú kommunikációt elősegítsék véleményező és javaslattevő fórumokként. A Nyitott Budapest munkacsoport elsősorban az állampolgári részvétellel, az átláthatósággal, a kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével, valamint az innovációval kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. 

A soron következő, 2022. március 17-én 16:00-kor tartandó ülésén a Nyitott Budapest munkacsoport éves témalistáját állítják össze a tagok a Fővárosi Közgyűlés 2022. évi munkaterve alapján, illetve a BKK Budapest GO néven megújult applikációjáról és további fejlesztési irányairól beszélnek. A munkacsoport-tagok február 17-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 

Az ülés a járványhelyzetre tekintettel online formában lesz megtartva. Erre a linkre kattintva lehet csatlakozni az eseményhez​.  

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.   

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg. 

Az adatkezelési tájékoztató erre a hivatkozásra kattintva​ ismerhető meg.