Holnap Városáért díjat kapott az FKF Nonprofit Zrt.

​​​​​Az FKF Nonprofit Zrt. „Depóniagáz hasznosítás a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központban a környezettudatosság és fenntarthatóság jegyében” című pályázatával zöld kategóriában elnyerte a Holnap Városáért díj 2015 kitüntető címet. Az ünnepélyes díjátadóra január 21-én, Pest Megye Önkormányzat dísztermében került sor. Az eseményt dr. Réthelyi Miklós, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság elnöke, korábbi nemzeti erőforrás miniszter nyitotta meg. A díjat Nagy László műszaki vezérigazgató-helyettes vette át.

A 2010-ben alapított City Hungary Program a fenntartható és élhető magyar városok vezető fóruma, amely azt tűzte ki célul, hogy eredményes hazai és nemzetközi modelleket, tapasztalatokat, eszközöket mutasson be. E program része a 2013-ban alapított Holnap Városáért díj.

Takács Júlia, a City Hungary ügyvezető igazgatója, a díj alapítója úgy fogalmazott: minden helyi közösségnek megvan a maga karaktere, a maga egyénisége, amit tiszteletben kell tartani. Természeti, gazdasági, kulturális, társadalmi adottságukkal rendelkezve más-más módon és formában, részben saját útjukat járva válhatnak fenntarthatóbbá és élhetőbbé a magyar városok, települések. A helyi kezdeményezések hozzájárulhatnak az ENSZ 2030-ig szóló fenntartható fejlesztési céljainak eléréséhez is.

A díjat odaítélő bírálóbizottság tagja volt dr. Gergely Erzsébet, a Magyar Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottság elnöki tanácsadója, dr. Némethy Sándor, a Göteborgi Egyetem docense, Pásztor Erika Katalina, építész, az Építészfórum főszerkesztője, Sallai Róbert Benedek, a Magyar Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottságának az elnöke, valamint dr. Szűcs Ervin, a Weber Shandwick ügyvezető igazgatója.