Ez az oldal 2024.01.22-én frissült utoljára, minden új információ a budapest.hu oldalon található

Az új koncepció azt szolgálja, hogy egy közérthető és a városhoz méltó budapest.hu jöjjön létre.

A Digitális Városháza koncepció jegyében hosszú ideje dolgozik a Főpolgármesteri Hivatal az új budapest.hu tervezésén és megvalósításán. Hivatali és lakossági kutatások után kialakult az új oldal struktúrája, az elmúlt időszakban pedig megkezdtük az első tartalmak kidolgozását és feltöltését a béta oldalra.




Röviden a budapest.hu béta oldalról

A "béta" kifejezés azt jelzi, hogy még tesztelés alatt áll és nem érhető el minden funkció és tartalom, visszajelzések gyűjtésére viszont már alkalmas. Az oldalt a visszajelzések alapján folyamatosan építjük és javítjuk, ezzel párhuzamosan készítjük elő a további tartalmakat, így hamarosan minden fontos Budapestet érintő szolgáltatás vagy információ elérhető lesz az új felületen.


Mi történik a régi oldallal?

A régi Budapest Portál tartalmai elérhetőek maradnak az archiv.budapest.hu oldalon, ez viszont a továbbiakban már nem fog frissülni. Minden új tartalom a budapest.hu címen lesz elérhető.


Építsük együtt az új oldalt!

Kíváncsiak vagyunk észrevételeidre! Ha Budapesttel kap​csolatos információt keresel vagy ügyet intéznél, használd a budapest.hu oldalt és​ adj nekünk visszajelzést az oldalakon elhelyezett kérdőíveken.

Köszönjük előre is minden látogatónak, aki visszajelzéseivel hozzájárul, hogy egy közérthető és könnyen használható budapest.hu jöjjön létre. ​​