Antik ritkaságok és kortárs design a Bálnában: vasárnap startol a KORZÓ

Március 1-jén, vasárnap indul a KORZÓ, a válogatott régiségek, design termékek, kortárs képző- és iparművészeti alkotások vására a Bálnában. A KORZÓ kínálatában hétről hétre egyedi design termékekre, kortárs képző- és iparművészeti alkotásokra, valamint antik ritkaságokra lelhetnek az érdeklődők, a Fel 8 Csoport kurátori tevékenységének köszönhetően.
 
A kiállítók között már most olyan nevek vannak, mint a magángyűjteményből létrejött showroom, a Möbelkunst: a filmes stábok és az egyedi termékek szerelmeseinek kedvence. A látogatók vásárolhatnak a Boda antikvitás izgalmas régiségeiből vagy a Paq chair egyedi fejlesztésű foteléből is, utóbbi egy mozdulattal átcipzározható fotelből ággyá. A nagy nevek mellett a holnap kiemelkedő designerei, képző- és iparművészei is képviseltetik magukat.
 
A KORZÓ megnyitóján, március 1-én az alkudozáson és a vásárláson túl kicsik és nagyok élvezhetik a BaHorKa társulat magyar népzenés-mesés-táncos előadását 11 órától, a Vásárfia című századfordulós, interaktív vásári komédiát. 15 órától Szirtes Edina Mókus, a világzene egyik legkiemelkedőbb magyar alakja énekel. A vásár 10-től 18 óráig tart nyitva.
 
További információ: www.facebook.com/KORZOFAIR