Közlekedés

Az eredetileg tervezettnél hamarabb, szeptember 18-tól, szombattól ismét bővített forgalmi kapacitással használhatják a Rákóczi út–Nagykörút csomópontot az autóval közlekedők, hétfő hajnalban pedig visszaáll a villamosbarát körúti lámpaprogram.
A Haller delta projekt során új vágánypár létesült a Haller utca és a Soroksári út között észak-pesti irányba, így kapcsolat jött létre a Haller utca felől a 2-es villamos belvárosi szakasza felé.
A Főpolgármesteri Hivatal és a BKK széles körű véleményezési és szakmai tervezési folyamatot indít el egy aktív és mikromobilitási stratégia és cselekvési terv elkészítéséhez.
Csökkenteni kell azt a forgalmat, amelyeket a peremkerületben élőknek el kell szenvedniük- hangsúlyozta a főpolgármester
Maradnak a kerékpársávok, az autósoknak majdnem teljesen visszaadják az utat, az ott élőknek pedig jobb környezetet teremtenek a Nagykörúton.
Közös felelősségünk, hogy megakadályozzuk a járvány terjedését és megóvjuk egymás egészségét, ezért Budapest vezetése arra kér mindenkit, hogy tartsa be az ajánlásokat, és hívja fel erre mások figyelmét is.