Öntsünk tisztább vizet a pohárba! – Meghívó lakossági fórumra

Kedves budapesti Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Budapest Főváros Önkormányzata 2023. október 19-én 17 órai kezdettel lakossági fórumot tart a KEHOP-2.1.5-16-2017-00001 azonosító számú, a „Budapest Főváros víztermelő kútjainak fejlesztése, vízminőségi és kapacitáskockázatok kezelése" elnevezésű projektjéhez kapcsolódóan, amelyre szeretettel várjuk Önöket!

Az eseményen való részvételi szándékukat, kérjük, előzetesen október 18​-ig a megadott elérhetőségen jelezzék. A fejlesztéssel kapcsolatos észrevételeiket és kérdéseiket előzetesen is megküldhetik postai vagy elektronikus úton.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!




ÖNTSÜNK TISZTÁBB VIZET A POHÁRBA!

A Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő vízi közmű rendszerek fejlesztése a fogyasztási szokások, az ellátási terület és a műszaki/technológiai megoldások változásai miatt vált szükségessé, hogy növelje a szolgáltatás biztonságát. A fejlesztés eredményeként javult a vízellátó rendszer üzem biztonsága és a szolgáltatott ivóvíz minősége. Dél-Pesten és Dél-Budán nagyátmérőjű hálózatfejlesztés történt, Duna alatti átvezetéssel. Felújításra került 60 darab csápos kút, valamint közel 3.000 darab ólom anyagú házibekötés cseréjére is sor került.


LAKOSSÁGI FÓRUM ÉS VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS

Időpont: 2023. október 19., csütörtök 17:00 óra
Helyszíne: Budapest Főváros Önkormányzata, 316-os terem (1052 Budapest, Városház utca 9-11.)



Nagyobb méretért kattintson a képre