Elindult a Városháza karrier oldala


Legyen szó környezetvédelemről, fejlesztésekről vagy szociális szolgáltatásokról, ha velünk dolgozol, a munkáddal jobb hellyé teheted Budapestet. A Főpolgármesteri Hivatal nyitott, betöltésre váró pozíciói ezentúl az új karrier oldalon lesznek elérhetőek.

Miért éri meg a Fővárosnál dolgozni?

Stabil, családbarát, kiszámítható munkahelyet biztosít, heti akár több nap otthoni munkavégzéssel, a munkakörtől függően. Valamint béren felül kiemelkedő juttatási csomag is jár a dolgozóknak – utazási támogatás, egészségmegőrzéshez komplex szűrővizsgálatok lehetősége, egészség-vagy nyugdíjpénztári hozzájárulás, SZÉP-kártya juttatások, és kollégáinkat külső és belső képzésekkel is támogatjuk.

A Városháza megújult karrier oldalán elérhetőek a nyitott és frissen meghirdetett pozíciók, valamint számos, a Budapest-családhoz tartozó fővárosi cég és intézmény karrier oldala is.

Fővárosi Állásbörze a Biodómban április 12-13. között

A főváros cégpalettája és így az álláslehetőségek listája is nagyon színes, hiszen a nagy történelmi gyógyfürdők, strandok üzemeltetésétől kezdve a Szabó Ervin könyvtárak és az Állatkert is a fővároshoz tartoznak, ahogy a hatalmas zöldterületek gondozása, a közutak egy része, az ivóvíz vagy éppen a közvilágítás és a közösségi közlekedés biztosítása is az önkormányzat feladata.

A kétnapos eseményen nem csak a kitelepülő cégeket és ajánlataikat ismerhetitek meg, de lesz lehetőség karrier és önéletrajz tanácsadáson részt venni, sőt ez utóbbihoz fotózás is lesz, ha valaki szeretne professzionális CV fényképet. Emellett life coach is segíti majd az álláskeresőket: az állásbörze résztvevőinek 30 perces, térítésmentes mini coaching ülést biztosítanak. 

Helyszín és időpont:

  • Biodóm aula, 1146 Budapest, Állatkerti körút 16.
  • április 12. péntek 9-19 óra között és
  • április 13. szombat 10-16 óra között

Az állásbörzén a részvétel ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött. További információk itt érhetők el.