Elindult az új budapest.hu béta verziója


Az új koncepció azt szolgálja, hogy egy közérthető és a városhoz méltó budapest.hu jöjjön létre.

A Digitális Városháza koncepció jegyében hosszú ideje dolgozik a Főpolgármesteri Hivatal az új budapest.hu tervezésén és megvalósításán. Hivatali és lakossági kutatások után kialakult az új oldal struktúrája, az elmúlt időszakban pedig megkezdtük a tartalmak kidolgozását és feltöltését az új oldalra.

Röviden a budapest.hu béta oldalról 

A "béta" kifejezés azt jelzi, hogy még nem érhető el minden funkció és tartalom, viszont tesztelésre és visszajelzések gyűjtésére már alkalmas.

Az oldalt a visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük és javítjuk, ezzel párhuzamosan készítjük elő a további tartalmakat, így hamarosan minden fontos, Budapestet érintő szolgáltatás vagy információ elérhető lesz az új felületen. A megújult tartalmakért érdemes később is visszalátogatni.

Mi történik a régi oldallal?

A régi Budapest Portál tartalmai elérhetőek maradnak az archiv.budapest.hu oldalon, ez viszont 2024. január 22. után már nem fog frissülni. Innentől minden új tartalom a budapest.hu címen, az új oldalon érhető el.

Építsük együtt az új oldalt! 

Kíváncsiak vagyunk észrevételeidre! Ha Budapesttel kapcsolatos információt keresel vagy ügyet intéznél, használd a budapest.hu oldalt és adj nekünk visszajelzést az oldalakon elhelyezett kérdőíveken.

Köszönjük előre is minden látogatónak, aki visszajelzéseivel hozzájárul, hogy egy közérthető és könnyen használható budapest.hu jöjjön létre.