Táborozási lehetőségek, ifjúsági szállások az ország legszebb vidékein


A Budapesti Sportszolgáltató Központ hangulatos környezetben kialakított, jól felszerelt ifjúsági szállóiban lehetőség van céges rendezvények, csapatépítő hétvégék, gyermektáborok, egyesületi táborok, osztálykirándulások, illetve vidéki workshopok szervezésére is.

A BSK Budapest kiemelt sportlétesítményeinek üzemeltetésén túl – mint a Városligeti Műjég vagy a Margitszigeti Atlétikai Centrum – országszerte 4 helyszínen (Verőce, Szabadszállás, Gergelyiugornya és Soltvadkert) biztosít táborozási, sportolási, kulturális és kirándulási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Csoportok fogadására május és szeptember között van lehetőség. Az iskolai szünetben a táborhelyek egy részén csak néhány hely marad szabadon, ám az elő- és utószezonban még mind a négy táborhelyen vannak elérhető helyek. Fontos tudnivaló még, hogy az ifjúsági szállókban csak jogi személyek (cégek, egyesületek, alapítványok stb.) foglalásait tudják fogadni, magánszemélyek foglalását nem.

A táborhelyek mind természetközelben helyezkednek el, belső és külső közösségi terekkel egyaránt rendelkeznek, így minden csoport megtalálhatja a hozzájuk illő aktív kikapcsolódási lehetőséget.

Verőcén a szálláshely karnyújtásnyira helyezkedik el csodás túraútvonalaktól, rengeteg kulturális programhelytől és mindössze 10 perc sétára a Duna-parttól, ahol strandröplabdázni, kajakozni, kenuzni is lehet. Az épületben tágas közösségi tér áll rendelkezésre.

Szabadszállásra érve azonnal ki is kapcsolhat mindenki, hiszen térerő és internet elvétve van, így tökéletes helyszín elvonulások, jógatáborok és csapatépítők megtartására a helyszín, ahol igazán számít, hogy csak magatokban legyetek.

A Tisza mellett elhelyezkedő Gergelyiugornyát az aktív kikapcsolódás kedvelőinek ajánlják. Kenuzás, biciklizés, a helyi nevezetességek felfedezése és a gasztronómia áll a középpontban az itteni táborban. Alföldi viszonylatban a legbiztonságosabb bicikliutak és persze a Tisza várja a csoportokat.

A soltvadkerti szálláshely a tóparton, a strandtól pár perc sétára helyezkedik el. A kertben nagy füves terület áll rendelkezésre sportfoglalkozások, jógaórák, workshopok tártására. Kerékpárok is vannak a táborhelyen, amivel könnyedén fel lehet fedezni a környéket. 

Az aktuális szabad helyekről és időpontokról az alábbi elérhetőségeken várják a szíves érdeklődők megkeresését, ahol ajánlatkérésre és foglalásra is van lehetőség:

t.farkas@mujegpalya.hu

info@mujegpalya.hu // +36 20 354 1615

A táborhelyekkel kapcsolatos bővebb információ a Budapesti Sportszolgáltató Központ honlapján, illetve az aktuális kiajánlóra kattintva érhető el.