Május 17-én nyit a Városháza pop-up park


A Városháza udvarán kialakított új közösségi tér izgalmas megoldásokkal, egyedi utcabútorokkal és növényekkel ígér majd igazi elvonulást a város zajától Budapest központjában.

Budapest 150. születésnapján, november 17-én már megnyitotta kapuit a Városháza udvara és a passzázs, ahol koncertek, kiállítások várták az ünnepelni vágyókat. Fél évvel később, május 17-én már nemcsak fesztiválok és egyéb programok idejére lesz látogatható az udvar, hanem végleg megnyitja kapuit a Városháza pop-up park keretében. 

A nemrég még parkolóként üzemelő udvar most teljesen megújulva, állandó vendéglátóhellyel, időszakos és tematikus programokkal, workshopokkal, koncertekkel, közös szurkolással vár mindenkit. 

A kapunyitást egy látványos performansz kíséri május 17-én, és aznap este DJ-set és standup műsor gondoskodik a szórakoztatásról, majd másnap, május 18-án az egész napos programok után DJ Palotai emlékesttel készülnek a szervezők. A nyitóhétvége programjai az esemény Facebook-oldalán találhatóak.

A nyitóhétvégét követően késő őszig tematikus estek és programok várják a kikapcsolódni vágyókat, és a nemzetközi sporteseményekről sem maradnak le az idelátogatók. A kihelyezett kivetítőkön közösen szurkolhatunk Magyarországnak. Akár gyerekkel, kutyával, barátokkal vagy egyedül, de mindenképp érdemes kipróbálni a Városháza pop-up parkot!