Elektromos berendezések karbantartása 2024.


Az ajánlattételi határidő 2024. október 08. - 12:00 óra.

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala, mint Ajánlatkérő közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárást indít „Elektromos berendezések karbantartása 2024.” tárgyban a mellékelt dokumentumoknak megfelelően.

Tárgyi beszerzési eljárásban Nyertes ajánlattevő feladata Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal, mint Ajánlatkérő részére az alábbi karbantartási és javítási feladatok elvégzése két részfeladatban a mellékelt műszaki leírásokban és szerződéstervezetekben foglaltak szerint:

1. részfeladat: „Kapcsolótermek és elosztóberendezések karbantartása és javítása”: amely a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal 1052 Budapest Városház u. 9-11. szám alatt található épületegyüttesében, valamint 1083 Budapest, Leonardo da Vinci köz 2. szám alatti Központi Irattárban működő elektromos kapcsolótermek, elosztóberendezések karbantartása és javítása az erősáramú rendszerekre vonatkozó karbantartási szolgáltatás egyrészt folyamatos változatlan tartalmú, másrészt a fellelt állapot függvényében eseti és változó tartalmú ellátását foglalja magában.

2. részfeladat: „Vészkijáratjelző és menekülőút megvilágító lámpák, valamint kültéri és beltéri folyosók, lépcsőházak és közlekedők világítóberendezéseinek karbantartása, javítása”: amely a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal 1052 Budapest Városház u. 9-11. szám alatt található épületegyüttesében működő vészkijáratjelző és menekülőút megvilágító lámpák, valamint kültéri és beltéri folyosók, lépcsőházak és közlekedők világítóberendezéseinek karbantartása, javítása a világítási rendszerekre vonatkozó karbantartási szolgáltatás egyrészt folyamatos változatlan tartalmú, másrészt a fellelt állapot függvényében eseti és változó tartalmú ellátását foglalja magában.

Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy az eseti megrendelések összege nem lesz kevesebb a szerződéstervezetekben meghatározott keretösszeg 70 %-ánál.

Mindkettő részfeladatban:

A Szerződés a Felek általi kölcsönös aláírás napján lép hatályba, ha az aláírások nem ugyanazon napon történnek, a hatálybalépés időpontja a legutolsó aláírás napja és határozott, 2024. december 31. napjáig terjedő határozott időtartamon belül legfeljebb a rendelkezésre álló szerződéses keretösszeg eléréséig, valamint a kölcsönös teljesítésig, valamint kölcsönös teljesítésig tart. Amennyiben a Megrendelőnek az éven túli kötelezettségvállalásra a költségvetési felhatalmazás rendelkezésére áll, úgy a Szerződés időbeli hatálya Megrendelő – legkésőbb a szerződés lejárta előtt 30 nappal a Vállalkozó részére kézbesített – egyoldalú írásbeli nyilatkozatával, az abban rögzített határidőig, de legfeljebb 2025. június 30-ig terjedő időtartamra – az egyéb feltételek változatlanul hagyása mellett – meghosszabbodhat. A szolgáltatás teljesítését követően is fennmaradnak a Feleknek azon kötelezettségei, amelyek a természetüknél fogva csak a szolgáltatás teljesítésével állnak be, vagy azt követően teljesíthetőek. Felek rögzítik, hogy a jelen pont szerinti nyilatkozat közlése kizárólag a szerződés időbeli hatályára vonatkozik, egyebekben a szerződésben rögzített további feltételeket nem érinti.

Mindkettő részfeladatban:

A pénzügyi fedezet Ajánlatkérő rendelkezésére áll. Ajánlatkérő előleget nem fizet. Ajánlatkérő (Megrendelő) a szerződés ellenértékét a teljesítésigazolás alapján szabályszerűen kiállított számla kiállításától számított 30 naptári napon belül, Vállakozó bankszámlájára történő átutalással teljesíti.

A részletes feltételeket a mellékelt szerződéstervezetek tartalmazzák.

Mindkettő részfeladat esetében az ajánlatok értékelése a legjobb ár-érték arányt megjelenítő szempontok szerint történik, melyek az alábbiak:

Sorszám

Értékelési részszempontok

Súlyszám:

1. rész szempont

Karbantartás díja (nettó forint/alkalom)

60

2. rész szempont

Eseti jelleggel végzendő javítások rezsióradíja (nettó Ft/óra):

20

3. rész szempont

A szerződés teljesítésében résztvevő szakember elektromos berendezés karbantartásában és/vagy javításában szerzett szakmai tapasztalata (hónapban)

20

 

Részszempontonként adható pontszám: 1 – 10, ahol az 1 pont a legrosszabb, a 10 pont a legjobb érték. Az Ajánlatkérő törtek esetén a pontszámokat két tizedes jegyre kerekíti a matematika szabályai szerint.

1. részszempont: Karbantartás díja (nettó forint/alkalom)

a)  A bírálati részszempont tartalma: A szerződéstervezetben és műszaki leírásban az adott részfeladat kapcsán meghatározott karbantartási feladatok összesen díja (nettó forint/alkalom).

b)  Mértékegység: Ft/alkalom.

c)  Megajánlható számtartomány: Pozitív egész számok.

d)  Értékelési módszer: Ezen bírálati részszempont esetén a legalacsonyabb érték a legkedvezőbb, az ajánlatkérő a legalacsonyabb díjra a maximális pontot (10 pont) adja, a többi ajánlat tartalmi elemére pedig a legkedvezőbb tartalmi elemhez viszonyítva Ajánlatkérő fordítottan arányosan számolja ki a pontszámokat.

e)  A pontszám kiszámítása az alábbi képlet alapján történik:

 

 

ahol:

TPlegjobb: az eljárás adott részfeladatában érvényesen megajánlott legalacsonyabb nettó összesen karbantartási díj alkalmankénti összege

TPvizsgált: az eljárás adott részfeladatában az értékelt ajánlatban érvényesen megajánlott nettó összesen karbantartási díj alkalmankénti összege

2. részszempont: Eseti jelleggel végzendő javítások rezsióradíja (nettó Ft/óra):

a)  A bírálati részszempont tartalma: A szerződéstervezetben és műszaki leírásban az adott részfeladat kapcsán meghatározott valamennyi eseti javítási feladat rezsióradíja, amely tartalmazza a kiszállási költségeket is.

b)  Mértékegység: Ft/óra

c)  Megajánlható számtartomány: Pozitív egész számok.

d)  Értékelési módszer: Ezen bírálati részszempont esetén a legalacsonyabb érték a legkedvezőbb, az ajánlatkérő a legalacsonyabb óradíjra a maximális pontot (10 pont) adja, a többi ajánlat tartalmi elemére pedig a legkedvezőbb tartalmi elemhez viszonyítva Ajánlatkérő fordítottan arányosan számolja ki a pontszámokat.

e)  A pontszám kiszámítása az alábbi képlet alapján történik:

 

 

 

ahol:

TPlegjobb: az eljárás adott részfeladatában érvényesen megajánlott legalacsonyabb nettó rezsióradíj

TPvizsgált: az eljárás adott részfeladatában az értékelt ajánlatban érvényesen megajánlott nettó rezsióradíj

3. részszempont: A szerződés teljesítésében résztvevő szakember elektromos berendezés karbantartásában és/vagy javításában szerzett szakmai tapasztalata (hónapban):

a)    A bírálati részszempont tartalma:

Tárgyi részfeladatban a szerződés teljesítésébe bevonni kívánt szakember tekintetében ajánlati adatlapon megajánlott, elektromos berendezés karbantartásában és/vagy javításában szerzett szakmai tapasztalata hónapokban.

Ajánlattevőnek ajánlatában csatolnia kell jelen értékelési szempont alátámasztása céljából a teljesítésbe bevonni kívánt szakember szakmai tapasztalatát alátámasztó dokumentumát, amely tartalmazza a szakember szünetmentes áramellátó berendezések karbantartásában és javításában szerzett tapasztalatának ismertetését hónapokban megadva.

Ajánlatkérő a párhuzamos hónapokat csak egyszer veszi figyelembe az értékelés során, tehát 1 évben maximum 12 hónap megajánlás lehetséges a szakember vonatkozásában.

Ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy amennyiben a benyújtott ajánlat nem tartalmazza a szakember nevét a minőségi értékelési részszempontok vonatkozásában, akkor az nem hiánypótolható hibának minősül, így az ajánlat érvénytelen.

Kérjük, hogy az egységes elbírálás érdekében a tapasztalat időtartamának számításakor - jelenleg is folyamatban lévő munkavégzés esetén - az ajánlattételi határidő lejártának hónapja ne kerüljön beszámításra. A szakmai tapasztalatot alátámasztó dokumentumban csak olyan munkavégzés tüntethető fel teljes hónapként, és ajánlatkérő csak olyat vesz figyelembe, mely hónapban a szakember legalább 15 munkanapot dolgozott.

b)  Mértékegység: naptári hónap

c)  Megajánlható számtartomány: pozitív egész számok

d)  Értékelési módszer: Ezen bírálati részszempont esetén a legmagasabb érték a legkedvezőbb, az ajánlatkérő a legmagasabb értékre (legtöbb hónapra) a maximális pontot (10 pont) adja, a többi ajánlat tartalmi elemére pedig a legkedvezőbb tartalmi elemhez viszonyítva egyenesen arányosan számolja ki a pontszámokat:

e)  A pontszám kiszámítása az alábbi képlet alapján történik:

 

 

ahol:

TPlegjobb: az eljárás tárgyi részfeladatában a teljesítésbe bevont legnagyobb szakmai tapasztalattal (legtöbb hónap) rendelkező szakember hónapjainak száma

TPvizsgált: az értékelt ajánlat tárgyi részfeladatában a teljesítésbe bevonni kívánt szakember szakmai tapasztalata hónapban

f) Ajánlatkérő tájékoztatja Tisztelt Gazdasági Szereplőket, hogy Ajánlatkérő 36 hónapban határozza meg a legkedvezőbb szintet, melyre és az annál kedvezőbb vállalásokra egyaránt az értékelési ponthatár felső határával azonos számú pontot ad és a képletbe is ezen érték (36 hónap) kerül behelyettesítésre.

Ajánlattételi határidő: : 2024. október 08.  - 12:00 óra

Amennyiben tárgyi beszerzési eljárásban Tisztelt Gazdasági Szereplőknek ajánlattételi szándékuk fennáll, ajánlatukat elektronikusan kell benyújtani az ajánlattételi határidő lejártáig a következő e-mail címre: hivatalibeszerzesek@budapest.hu

Az ajánlat akkor tekinthető benyújtottnak, ha az ajánlattételi határidő lejártáig a tárgyi e-mailcímre megérkezett. Az ajánlatot a cégjegyzésre jogosult/ak cégszerű aláírásával, nem szerkeszthető pdf. formátumban kell benyújtani, az ajánlat részeként benyújtandó dokumentumok listáját az Ajánlatkérés tartalmazza.

Felhívjuk Tisztelt Gazdasági Szereplők figyelmét, hogy az Ajánlatkéréssel és annak mellékleteiként csatolt dokumentumokkal kapcsolatban az ajánlattételi határidő lejárta előtt ésszerű határidőben – de legkésőbb 48 órával előtte – írásban elektronikus úton a hivatalibeszerzesek@budapest.hu e-mail címen kiegészítő tájékoztatást kérhetnek Ajánlatkérőtől.

 

Letölthető dokumentumok:

1. sz. Ajánlati adatlap

2. a sz. Részletező Árlista

2. b sz. Részletező Árlista

3. a sz. Műszaki leírás

3. b sz. Műszaki leírás

4. a sz. Szerződésterv

4. b sz. Szerződésterv

5. sz. Szakmai tapasztalat alátámasztása

6. sz. Szakember rendelkezésre állás

7. sz. Adatkezelési tájékoztató

Ajánlatkérés

Kiegészítő tájékoztatás

Kiegészítő tájékoztatás