Ballonos ivóvíz beszerzése a 2025-2026. években


Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal mint Ajánlatkérő közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárást indított „Ballonos ivóvíz beszerzése a 2025-2026. években” tárgyban. Az ajánlattételi határidő 2024. szeptember 30. - 12:00 óra.

A feladat Főpolgármesteri Hivatal vízvezeték rendszerének ólomszennyezettsége miatt egészséges ivóvíz biztosítása a Hivatal állománya számára. Nyertes Ajánlattevő (Eladó) feladata a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal épületében ballonos ívóvíz biztosítása 69 darab egységes típusú vízadagoló, valamint 6 darab egységes típusú szénsavas vízadagoló berendezés szállítása, üzembehelyezése, illetve üzemeltetése, valamint éves átlagban 3800 db ballon (19 liter víz/ballon) szállítása útján.
A szerződés hatályba lépése és időtartama:
A szerződés a Szerződő Felek általi kölcsönös aláírás napján – amennyiben a Felek nem ugyanazon a napon írják alá, akkor a későbbi aláírás napján – jön létre, 2025. január 1. napján lép hatályba és 2026. december 31. napjáig tartó határozott időtartamig vagy a Szerződés III. 1. pontjában meghatározott keretösszeg kimerüléséig tart. Felek rögzítik, hogy amennyiben a Vevőnek az éven túli kötelezettségvállalásra a költségvetési felhatalmazás rendelkezésére áll, úgy a Szerződés időbeli hatálya – legkésőbb Vevőnek a Szerződés lejárta előtt 30 (harminc) nappal az Eladó részére kézbesített egyoldalú írásbeli nyilatkozatával – a tájékoztatásban rögzített határidőig, de legfeljebb 2027. június 30. napjáig terjedő időtartamra, a fedezet rendelkezésre állásának függvényében meghosszabbodhat.
Ajánlatok értékelésének szempontja:
Az ajánlatok értékelése a legalacsonyabb ár alapján történik.
Ajánlattételi határidő: 2024. szeptember 30. - 12:00 óra
 
Az ajánlatot elektronikus kell benyújtani az ajánlattételi határidő lejártáig a következő e-mail címre: hivatalibeszerzesek@budapest.hu  Az ajánlat akkor tekinthető benyújtottnak, ha az ajánlattételi határidő lejártáig a tárgyi e-mailcímre megérkezett!
Felhívjuk Gazdasági Szereplő figyelmét, hogy az ajánlatkérésben és annak mellékleteiként csatolt dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban az ajánlattételi határidő lejárta előtt ésszerű határidőben – de legfeljebb az ajánlattételi határidőt megelőző 48 óráig – írásban elektronikus úton a hivatalibeszerzesek@budapest.hu e-mail címen kiegészítő tájékoztatást kérhet Ajánlatkérőtől.