Szeptember 12-én nyit az ARC plakátkiállítás, ezúttal két helyszínen


Idén már 24. alkalommal várja az érdeklődőket az ARC plakátkiállítás, amelynek idén a Család? lett a témája. A szeptember 12-től látható kiállításon a zsűri egy külön Budapest-díjas plakátot is választ, illetve az alkotások között megtalálható lesz három fővároshoz köthető projekt.

A Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Brand nZrt. támogatásával is megvalósuló plakátkiállítás a korábbi évekhez hasonlóan, a Bikás parkban lesz látogatható szeptember 12. és október 13. között. A beérkezett pályaművek közül, szeptember 13-tól tizenöt helyet kap a Városháza Park előtt is, a Károly körút felőli oldalon. 

 

A leginkább a budapesti életérzéshez köthető, a fővároshoz kapcsolódó plakát pedig külön Budapest-díjban részesül, amelyet Karácsony Gergely főpolgármester ad át szeptember 13-án a Bikás parkban. Az alkotások között helyet kap három fővárosi projekt is. A Budapest Bejáró, amely játékos feladatokkal segít felfedezni Budapest huszonhárom kerületét, az ÉnBudapestem applikáció, amellyel kedvezményesen látogathatunk fővárosi intézményeket, illetve a Közösségi költségvetés, ahol ismét egymilliárd forint sorsáról dönthetnek a budapestiek. 

 

Időpont: 2024. szeptember 12. - október 13. között

Helyszín: Bikás park és szeptember 13-tól Városháza Park előtti rész (Károly körút felőli oldal)

 

(Kiemelt kép: 2023-as kiállítás a Bikás-parkban. Merész Márton/Énbudapestem)