Program

Egészség: Budapest adja a Városháza parkban (május 25.)


A Fővárosi Önkormányzat új, ingyenes egészségügyi szűrőprogramjában a budapesti lakókat ingyenes szűrővizsgálatokkal várja az Egészséges Budapest szűrőbusza.

Az Egészséges Budapest házhoz jön!

A Fővárosi Önkormányzat új, ingyenes egészségügyi szűrőprogramot indít. A budapesti lakókat ingyenes szűrővizsgálatokkal várja az Egészséges Budapest szűrőbusza, május 25-én a Városháza parkban, a Bárczy István utca sarkán. 

Erre az eseményre nincs szükség előzetes regisztrációra, hanem a helyszínen lehet jelentkezni az vizsgálatokra. Bár a vizsgálatokra korlátozott számban van lehetőség, érdemes kilátogatni a rendezvényre, hiszen számos egyéb, ingyenes egészségügyi szolgáltatással várjuk Önöket.

Nem regisztrációköteles szolgáltatások május 25-én: demenciaszűrés, fővárosi idősellátás tanácsadás; reumatanácsadás; gyógytorna bemutató (13.00, 14.30, 16.00); vérnyomás-pulzus-, testtömeg-, testmagasság-, véroxigénszint-, látásélesség-, vércukor- és koleszterinszint mérés; légzés tanácsadás bemutató; egészségügyi szolgáltatások hajléktalan embereknek (tanácsadás és információnyújtás).

Korlátozott kapacitással rendelkezésre álló vizsgálatok: mellkasröntgen, labor, boka-kar index.

Egészség: Budapest adja

Mi, budapestiek, más európai nagyvárosok lakóihoz képest sajnos 5 évvel kevesebb ideig élünk. Ez részben az alacsony egészségügyi tudatosságunk, részben a közegészségügyi állapotok miatt van így.

Az Egészséges Budapest programmal a budapesti embereket segítjük: időben kiszűrjük a betegségeket, megszervezzük a megfelelő kezeléseket, és hatékonyabbá tesszük a betegállátást, hogy +5 évig élhessünk szeretett Budapestünkön.

Tudjon meg többet a Fővárosi Önkormányzat egészségügyi szűrőprogramjairól!