Véglegesedett a Zöld Budapest civil munkacsoport 2024. április 17-i ülésének napirendje


Április 17-én ülésezik idén először a Zöld Budapest civil munkacsoport. A napirendi pontok a városfejlesztésre fordítható európai uniós források, a Budapesti Klímaügynökség otthonfelújítási projektje (Budapest CARES), valamint Budapest alakuló élelmezésügyi politikája lesznek.

A Zöld Budapest munkacsoport következő plenáris ülését 2024. április 17-én tartja. A munkacsoport tagjai elsősorban klíma- és zöld politikával, illetve az épített és természeti értékek megőrzésével és teremtésével foglalkoznak.

Az ülés tervezett napirendjéhez nem érkezett módosító javaslat, így a végleges napirend következő:  

  1. Tájékoztató uniós források felhasználásáról a városfejlesztés területén 
  2. Beszámoló a Budapesti Klímaügynökség otthonfelújítási projektjéről (Budapest CARES) – első eredmények és várható lépések 
  3. A főváros alakuló élelmezésügyi politikája, a hozzá kapcsolódó projektek és társadalmasítási folyamat bemutatása (Foodclick projekt)
  4. Egyebek

Az ülés hibrid módon fog zajlani, személyesen a Városháza épületében, valamint online becsatlakozási lehetőséggel. Amennyiben személyesen vennél részt, kérünk, a következő űrlap kitöltésével április 15-ig regisztrálj: Kattints ide az űrlap kitöltéséhez. 

Online a következő linkre kattintva csatlakozhatsz az eseményhez: Kattints ide az értekezlethez való csatlakozáshoz. 

Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni.  

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.    

Ha szervezeted szeretne a Zöld Budapest vagy más civil munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken lehet megtenni.