Pályázat kedvezményes gyermek- és ifjúsági nyári táboroztatásra


A Budapesti Sportszolgáltató Központ nyílt pályázatot hirdet budapesti székhelyű, elsősorban hátrányos helyzetű, illetve fogyatékos gyermekekkel és harminc év alatti fiatalok közösségeivel foglalkozó nevelési-oktatási és kulturális intézmények, sportegyesületek, civil szervezetek és ifjúsági közösségek számára.

A pályázat célja, hogy kedvezményes áron nyári „ottalvós” táborozási lehetőséget biztosítson a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában és a pályázat kiírója által üzemeltetett vidéki ifjúsági szálláshelyeken.

A táboroztatásra az idei nyári szünet alatt, azaz 2024 június 24. – 2024. augusztus 31. közötti időszakban van lehetőség. A táboroztatási pályázat elsősorban, de nem kizárólagosan hátrányos helyzetű, illetve fogyatékkal élő gyermekekkel, 1-13. évfolyamos tanulókkal és 30 év alatti fiatalokkal foglalkozó, budapesti székhelyű, nevelési- oktatási és kulturális intézmények, sportszövetségek, sportegyesületek, civil szervezetek és ifjúsági közösségek részére szól.

A lehetséges helyszínek: Gergelyiugornya, Soltvadkert (akadálymentesített), Szabadszállás és Verőce (akadálymentesített).

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. március 28. 24:00

A részletes pályázati felhívás letölthető innen, valamint az online űrlappal együtt ide kattintva megtekinthető