Program

Egészség: Budapest adja a Széna téren


A Fővárosi Önkormányzat új, ingyenes egészségügyi szűrőprogramjában a budapesti lakókat ingyenes szűrővizsgálatokkal várja az Egészséges Budapest szűrőbusza.

Az Egészséges Budapest házhoz jön!

A Fővárosi Önkormányzat új, ingyenes egészségügyi szűrőprogramot indít. A budapesti lakókat ingyenes szűrővizsgálatokkal várja az Egészséges Budapest szűrőbusza, május 24-én a Széna téren.

Nem regisztrációköteles szolgáltatások: demenciaszűrés; fővárosi idősellátás tanácsadás; gyógytorna bemutató (13.00, 14.30, 16.00); vérnyomás-pulzus-, testtömeg-, testmagasság-, véroxigénszint-, látásélesség-, vércukor- és koleszterinszint mérés; légzés tanácsadás bemutató; egészségügyi szolgáltatások hajléktalan embereknek (tanácsadás és információnyújtás).

Regisztrációhoz kötött vizsgálatok: mellkas röntgen, labor, hasi ultrahang, boka-kar index.

> A regisztrációhoz kattintson ide! <

Egészség: Budapest adja

Mi, budapestiek, más európai nagyvárosok lakóihoz képest sajnos 5 évvel kevesebb ideig élünk. Ez részben az alacsony egészségügyi tudatosságunk, részben a közegészségügyi állapotok miatt van így.

Az Egészséges Budapest programmal a budapesti embereket segítjük: időben kiszűrjük a betegségeket, megszervezzük a megfelelő kezeléseket, és hatékonyabbá tesszük a betegállátást, hogy +5 évig élhessünk szeretett Budapestünkön.

Tudjon meg többet a Fővárosi Önkormányzat egészségügyi szűrőprogramjairól!