Program

Egészség: Budapest adja a Pesti úti Idősotthonban


Budapest az időseket sem hagyja magára!

Az Egészséges Budapest házhoz jön!

A Fővárosi Önkormányzat új, ingyenes egészségügyi szűrőprogramot indít. A program keretében ellátogatunk a Fővárosi Önkormányzat Pesti úti Idősotthonába is, ahol az egészségügyi szakemberek a helyi szakápolók segítségével kifejezetten az otthon lakói számára végeznek vizsgálatokat.

Végzett szűrések: labor, melanómaszűrés, boka-kar index, légzésfunkció vizsgálat, demenciaszűrés, fővárosi idősellátás tanácsadás, masszázs, vérnyomás-, pulzus-, testtömeg-, testmagasság-, véroxigénszint-, látásélesség-, vércukor- és koleszterinszint-mérés, légzés tanácsadás bemutató.

Ez az alkalom csak az idősotthon lakói számára érhető el, de a szűrőbusz május 2. és június 16. között Budapest-szerte több helyszínen is megfordul. Kövesse az Egészséges Budapest Facebook-oldalát, és látogasson el valamelyik nyilvános alkalomra!

Egészség: Budapest adja

Mi, budapestiek, más európai nagyvárosok lakóihoz képest sajnos 5 évvel kevesebb ideig élünk. Ez részben az alacsony egészségügyi tudatosságunk, részben a közegészségügyi állapotok miatt van így.

Az Egészséges Budapest programmal a budapesti embereket segítjük: időben kiszűrjük a betegségeket, megszervezzük a megfelelő kezeléseket, és hatékonyabbá tesszük a betegállátást, hogy +5 évig élhessünk szeretett Budapestünkön.

Tudjon meg többet a Fővárosi Önkormányzat egészségügyi szűrőprogramjairól!