Céginformációs szolgáltatás beszerzése 2024-2025. években


Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal által lefolytatásra kerülő „Céginformációs szolgáltatás beszerzése 2024-2025. években” tárgyú, közbeszerzési értékhatár alatti beszerzési eljárásban az alábbi ajánlatkérés kerül kiírásra. Az ajánlattételi határidő: 2024. augusztus 07. (szerda) – 10:00 óra.

Nyertes Ajánlattevő feladata Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal, mint Ajánlatkérő részére,  100 fő egyidejű felhasználó számára, céginformációs szolgáltatás nyújtása, azaz a Magyarországon bejegyzett gazdasági társaságok, gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók, non-profit szervezetek adatait tartalmazó adatbázis rendelkezésre állásának biztosítása (vagyis az adatbázisok elérhetővé tétele internetes felületen, a 2. sz. értékelési részszempont alapján), illetve ezt követően a hozzáférés biztosítása a szoftver további frissítéseire is kiterjedően, a műszaki leírásban és a szerződéstervezetben foglaltak szerint.

 

A beszerzési eljárás eredményeként megkötendő szerződés a Szerződő Felek általi kölcsönös aláírás napján, de legkorábban 2024. augusztus 15. napján lép hatályba és határozott, 2025. december 31-ig terjedő időtartamra jön létre. Ha az aláírások nem ugyanazon napon történnek, a hatályba lépés időpontja a legutolsó aláírás napja.

 

Az elszámolási időszak egy naptári negyedév, amely alapján Szolgáltató   negyedévenként 1 (egy) darab számla kiállítására és benyújtására jogosult a teljesítési igazolás átvételét követően, a tárgynegyedévet követő tizenötödik (15.) munkanapig. Amennyiben a szerződés hatályba lépésének időpontja nem a naptári negyedév első napja, akkor az első elszámolási időszakban a felek tört negyedévet számolnak el egymással. A szolgáltatási díj megfizetése a teljesítési igazolás alapján kiállított számla keltét követő 30 (harminc) napos fizetési határidővel, magyar forintban, a nyertes Ajánlattevő által megadott átutalással történik.

 

Az ajánlatok értékelési szempontja az legjobb ár-érték arány az alábbiak szerint:

 

 

Értékelési részszempontok

Súlyszám

1. részszempont

 

Nettó szolgáltatási díj, mint általánydíj 

(nettó HUF/negyedév)

 

80

2. részszempont

 

Adatbázisok elérése internetes felületen a szerződés hatályba lépést követően

  (munkanap, legfeljebb 5 munkanap)

 

20

 

Ajánlattételi határidő:

2024. augusztus 07. (szerda) – 10:00 óra

 

 

Az ajánlatot elektronikus kell benyújtani az ajánlattételi határidő lejártáig a következő e-mail címre: hivatalibeszerzesek@budapest.hu.

Az ajánlat akkor tekinthető benyújtottnak, ha az ajánlattételi határidő lejártáig a megadott tárgyi e-mail címre megérkezett!

 

Letölthető dokumentumok:

1.sz. Ajánlati adatlap

2. sz. Műszaki leírás

3. sz. Szerződéstervezet

4. sz. Adatkezelési tájékoztató

Ajánlatkérés

Kiegészítő tájékoztatás