Pályázati felhívás: Budapest Ösztöndíjprogram 2024/2025


A Fővárosi Önkormányzat idén is meghirdeti a Budapest Ösztöndíjprogramot felsőoktatási képzésben részt vevő, nappali tagozatos hallgatók részére. A Főváros megismerése és a szakmai támogatás mellett a nyertes pályázók 500.000 Ft ösztöndíjban is részesülnek.

A Fővárosi Önkormányzat idén is meghirdeti a Budapest Ösztöndíjprogram pályázatát a fővárosi székhelyen vagy telephelyen működő felsőoktatási intézmények nappali tagozatos képzésben részt vevő hallgatói számára. A nyertes pályázók öt hónapon keresztül – 2024. szeptember 1. és 2025. március 31. között – szakmai anyagok és konzultációs lehetőségek biztosítása által lehetőséget kapnak kutatásra, majd egy tanulmány elkészítésére a Főpolgármesteri Hivatal, valamint a fővárosi intézmények és cégek által megadott témából. A Programban legfeljebb 20 fő vehet részt. A Program résztvevői havonta 100.000 Ft, összesen 500.000 Ft ösztöndíjat kapnak a Fővárosi Önkormányzattól.

A pályázat jelentkezési határideje: 2024. június 16.

A kutatási témák, a jelentkezéshez szükséges pályázati adatlap és nyilatkozatok, valamint a pályázat részletes szabályai megtalálhatóak ezen az oldalon.