Fővárosi Lakásügynökség

2023.10.03. Légifelvételek Terézvárosról és Erzsébetvárosról.

Célunk egy új lakhatási modell kiépítése

Jelenleg az Európai Unió fővárosai közül a bérekhez viszonyított lakásbérleti árak Budapesten a legmagasabbak. 

A Fővárosi Önkormányzat hosszú ideje dolgozik olyan együttműködés elindításán, melyek révén bővíteni tudjuk a biztonságosan és megfizethetően bérbevehető lakások számát Budapesten. Ennek az eszköztárnak az egyik eleme, hogy hasznosítási célból bérbe veszünk lakásokat, amelyeket bérbe adunk, így növelve a megfizethető lakások számát.

Ezeket tesszük a lakásállomány bővítéséért:

 • Ingatlankezelő együttműködés magánszemélyeknek: magánlakások hasznosítása, kezelése, bérbeadása különböző ajánlatokkal.
 • Felújítás: nem lakás célú ingatlanok funkcióváltó felújítása.
 • Eszközfejlesztés: további ajánlatok folyamatos kidolgozása.

Mi a Fővárosi Lakásügynökség?

A Fővárosi Lakásügynökség azoknak az eszközöknek az összessége, amellyel a társadalompolitikai célokra elérhető, a bérlők számára megfizethető lakásállomány bővülhet. Ez az eszköztár a Fővárosi Lakásügynökség ernyője alatt fog megvalósulni.

Együttműködésünket a házkezelő tevékenységgel hirdetjük meg, de az eszköztár folyamatosan bővül: hamarosan jelentkezünk felújítási, és karbantartási ajánlattal is. A Lakásügynökség célja, hogy megfizethető és biztonságos lakásbérleti lehetőségeket nyújtson a bérlők számára, akik körét a lakásállomány és az együttműködések bővülésével ütemezetten bővítjük. Ha felújítandó lakásod van vagy a lakásbérlés érdekel, nézz vissza később az oldalra!

2023.08.22. Deák Ferenc tér

Lakástulajdonosok jelentkezését várjuk

A Fővárosi Lakásügynökség közhasznú házkezelő. Jelenleg 20–100 négyzetméter nagyságú, lakható állapotú magánlakásokat keresünk Budapest teljes területén, melyekre ingatlankezelési együttműködéseket nyújtunk és bérbeadunk. 

Jelenlegi ajánlatunk a beköltözhető állapotú lakások tulajdonosainak szól, de hamarosan jelentkezünk a karbantartási, és felújítási ajánlatainkkal is! 

Mit kínálunk?

 • Garancia

  Garancia

  Minden hónapban biztos bevételhez juthatsz ingatlanod hasznosításából, a felmerülő feladatok és kockázatok vállalása nélkül.

 • Kényelem

  Kényelem

  Átvállaljuk a feladatokat: kapcsolatot tartunk a bérlőkkel, kezeljük és ellenőrizzük a lakbér- és rezsifizetési feladatokat.

 • Megbízhatóság

  Megbízhatóság

  A Lakásügynökség gondoskodik a rendszeres-, folyamatos rezsifizetésről és a lakás állapotának megóvásáról.

Mit kell tudnod, ha ránk bízod a lakásod?

Mi a Fővárosi Lakásügynökség?
Milyen házkezelési együttműködést nyújtunk?
Milyen lakásokat keresünk?
Hogyan történik a lakások bevonása?
Kik lesznek a bérlők a lakásomban?
Hogyan kaphatom vissza a lakásomat?
Ha szeretnéd ingatlanodat a Lakásügynökségen keresztül hasznosítani, jelentkezz!
Budapest 150 éves házait

Lakást szeretnél bérelni?

Jelenleg a már beadott pályázatok közül választunk, hamarosan újra megnyitjuk a névjegyzékre való jelentkezés lehetőségét. Kérjük, nézz vissza később!

Utoljára módosítva: 2024. 03. 21.
|
Létrehozás dátuma: 2024. 03. 19.