Sportos vakáció a városban: Bajnokok tartottak edzést a diákoknak

Gyerekek edzése a bajnokok által tartott ingyenes boxfoglalkozáson
Mintegy félszáz gyerek vett részt szerdán azon a különleges és ingyenes bokszfoglalkozáson, amelyre olyan híres bajnokok is ellátogattak, mint Kótai Mihály, Bedák Zsolt, Dömsödi Renáta, Mihalik György és Sera Zoltán. A bemutatók és a közös edzés után a bajnokok igazi ringben kesztyűztek a résztvevőkkel. A világhírű versenyzők bajnoki öveiket is elhozták, amelyet megfoghattak a gyerekek és fényképet is készíthettek velük.

A foglalkozást a Sportos vakáció a városban eseménysorozat keretén belül rendezték, a sportolni vágyó fiatalokat a nyár hátralévő részében is várják. A Fővárosi Önkormányzat által szervezett Iskolakapun kívüli programsorozat keretében az egészséges életmód jegyében ingyenes mozgásos és sportprogramokat kínálnak a vakációt a városban töltő általános és középiskolásoknak.
 
 
A rendezvények célja, hogy népszerűsítsék a rendszeres testedzést, a kiegyensúlyozott, aktív életmódot a tanulók körében. Az aktuális, heti eseménynaptár az Iskolakapun kívüli program Facebook-oldalán és a budapest.hu-n olvasható.
​​​​​​​​

Hírek

RSS megtekintés