Népszerű a Budapest Pont a Szigeten

​A Budapestinfo Pont, – amely a Sziget bejáratához közel, a K-hídtól balra helyezkedik el – nagyon népszerű a fesztiválozók körében. A kánikulában legtöbben a fővárosi fürdőkről kérnek tájékoztatást, valamint budapesti programajánlatot, illetve sokszor teljes városnéző útitervet szeretnének, és meg is kapják a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) munkatársaitól.

A BFTK – a Főváros hivatalos képviseletében – a Sziget Fesztiválon, a fesztivál időtartama alatt Budapestinfo Pontot üzemeltet, mellyel célja, hogy a fesztiválozó közönséget megismertesse a főváros turisztikai- és kulturális attrakcióival.
A BFTK szakemberei az információ közlése mellett, gyűjtik is azt: külföldi látogatóknak szóló turisztikai kérdőívet állítottak össze, amelyet készségesen töltenek ki a külföldi turisták.

A Budapestinfo Ponton több interaktív játékot – köztük egy Instagram fotó pályázatot is – indított a BFTK, melyeket jutalmaz: a nyeremények között ingyenes, kétórás buszos városnéző túra, illetve egy, Budapest Card kedvezményeket, szállást és reggelit is tartalmazó 2 napos budapesti látogatás is szerepel, csakúgy, mint esőkabát, az egyelőre ennél még hasznosabb bizonyult legyező és a nagyon közkedvelt Budapestes matricatetoválás.

Élménnyel és budapesti élményajánlóval, a Sziget Fesztivál ideje alatt minden nap 10-22 óra között várja a fesztiválozókat a Budapestinfo Pont!