Mindenki Karácsonya: több mint 300 gyermek kapott ajándékot

Dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és Dr. Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke a Mindenki Karácsonya rendezvényen

​Több mint 300 budapesti és Pest megyei gyermek kapott ajándékot a Mindenki Karácsonyán a Westend City Centerben pénteken.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat közös rendezvényére hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő általános iskolásokat, gyermek- és anyaotthonban nevelkedő gyermekeket, valamint értelmi sérülteket hívtak meg a szervezők. Az ajándékozással egybekötött ünnepi programon részt vett dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és Dr. Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat 1990 óta minden évben megtartja a „Mindenki Karácsonya” elnevezésű rendezvényét. A meghívott gyerekek közül sokan csak ezen a napon vehetnek részt karácsonyi programon, és csak itt kapnak ajándékot. A WestEnd City Center megnyitása óta, tizenötödik éve támogatja a rendezvényt.