Programok, kultúra

KULTURÁLIS HÍREK

Az olasz reneszánsz egyik legnagyobb mestere, Michelangelo, valamint Leonardo, Raffaello és más kortársaik több mint 80 rajzát felvonultató kiállítás nyílt A test diadala. Michelangelo és a 16. századi itáliai rajzművészet címmel pénteken a Szépművészeti Múzeumban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál nyitóeseményeként.
A Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő 11 színház a jegybevételtől függően összesen 3,5 milliárd forintot kap, ez jóval több a tavalyi támogatásnál.
A főváros idei sajtódíját Bándy Péter újságíró, Huth Gergely a PestiSrácok.hu főszerkesztője, Jolsvai András író, újságíró, Kakukk L. Tamás a Kossuth Rádió vezető szerkesztője, és a Csepel.info hírblog szerkesztősége kapta.
A XIII. kerületi Szent István parkba felállítandó Szent István szobor megalkotására írt ki pályázatot a Budapesti Történeti Múzeum – Budapest Galéria (BTM – Budapest Galéria), és a Budapest Főváros Önkormányzata.
A Közlekedési Múzeum régi városligeti épülete újjáépítését követően a Magyar Innováció Házának ad majd otthont, az ország egyik leglátogatottabb múzeumának számító Közlekedési Múzeum új épületét pedig a volt Északi Járműjavító Dízelcsarnokának bővítésével hozzák létre.

SZÍNHÁZAK

FESZTIVÁLOK

SZÓRAKOZÁS

CSALÁDI PROGRAMOK

CSAPI

1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9., levelezési cím: 1518 Budapest, Pf. 186. E-mail: csapi.ig@csapi.hu Telefon: +36 1 273-3100
Csarnok- és Piac Igazgatóság
A38