Forgalmi változások a vasárnapi Vivicittá futóverseny miatt

Április 21-én, vasárnap lesz a 28. Telekom Vivicittá Városvédő Futás, amely a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseménye. A verseny útvonala érinti az I., II., V., IX. és XIII. kerületeket, Margit hidat és a Lánchidat. Ezért 9.30 és 12.30 között a futók elhaladásáig több helyen lesz forgalmi változás. (A lezárásokról részletes információ itt olvasható.)

Elterelik a forgalmat a Pesti alsó rakparton 8.00-12.00 óra között a rakpart teljes szakaszán, valamint 12.00 és 14.30 között a Dráva utca és a Lánchíd közötti szakaszon. 12.30 és 14.30 között az Árpád hidat és Margit hidat érintő útvonalon, a futók elhaladásáig lehet egy-egy sávon forgalomterelésére számítani. A futók elhaladását követően valamennyi szakaszt folyamatosan megnyitják.

A forgalom irányítását rendőrök és útvonal biztosítók segítik, és az ehhez szükséges legrövidebb ideig veszik igénybe az autósok türelmét. Kérjük, vegyék figyelembe jelzéseiket!

Megértésüket és türelmüket a résztvevők nevében is köszönjük!
 
Budapest Sportiroda

Kapcsolódó cikk

Április 21-én kerül sor a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményére, a hagyományos Telekom Vivicittá futásra, amelyet már 28. alkalommal rendez meg a Budapest Sportiroda.