Véglegesedett az Esélyteremtő Budapest munkacsoport 2022. június 3-i ülésének napirendje

Véglegesedett az Esélyteremtő Budapest munkacsoport soron következő, június 3-i ülésének a napirendje. 

2022. június 3-án 12:30-kor tartja az Esélyteremtő Budapest munkacsoport idei második ülését. Az Esélyteremtő Budapest a Nyitott és Zöld Budapest munkacsoportok mellett a rendszeres egyeztetések intézményesített véleményező és javaslattevő fóruma, amely elősegíti a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti hatékony kétirányú, érdemi kommunikációt. Az Esélyteremtő Budapest munkacsoport esélyegyenlőséggel, esélyteremtéssel, egészségügyi és lakhatási kérdésekkel foglalkozik.

A munkacsoport következő ülésének végleges napirendje, amelyhez a csoporttagok az ülés napját megelőző hetedik napig nyújthatták be módosítási javaslataikat, a következő: 
  1. Beszámoló a Fővárosi Helyi Esélyegyenlőségi Program 2021. évi végrehajtásával kapcsolatos tevékenységekről és a Főváros 2021. évi foglalkoztatáspolitikai helyzetéről szóló monitoring jelentésről 
  1. A Budapest Esély Nonprofit Kft. tevékenységének bemutatása 
A fővárosi civil munkacsoportok 2021-es megalakulása óta most először tartjuk az ülést személyes jelenlét mellett a Városháza épületében, de lesz lehetőség az online csatlakozásra is. A híváshoz erre a linkre kattintva lehet majd csatlakozni. Az ülésen a pontos jegyzőkönyv készítése érdekében kép- és hangfelvétel készül. 

Az ülésre szóló meghívót ide kattintva lehet letölteni, az adatkezelési tájékoztató pedig itt olvasható​.
 
A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el 

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.