Véglegesedett a Zöld Budapest munkacsoport ülésének napirendje

​​​
Véglegesedett a Zöld Budapest munkacsoport soron következő, március 9-i ülésének a napirendje. 

2022. március 9-én 11:00 órakor tartja a Zöld Budapest munkacsoport évindító ülését.  

A Zöld Budapest a Nyitott Budapest és az Esélyteremtő Budapest munkacsoportok mellett a rendszeres egyeztetések intézményesített véleményező és javaslattevő fóruma, amely elősegíti a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti hatékony kétirányú, érdemi kommunikációt. A Zöld Budapest munkacsoport elsősorban klímával és zöld politikával, illetve az épített és természeti értékek megőrzésével és teremtésével foglalkozik.    

A munkacsoport következő ülésének végleges napirendje, amelyhez a csoporttagok az ülés napját megelőző hetedik napig nyújthatták be módosítási javaslataikat, a következő: 
  1. A munkacsoport éves témalistájának az összeállítása a Fővárosi Közgyűlés 2022. évi munkaterve​ alapján.  
  1. A Budapest Főváros Önkormányzata által közvetlenül igazgatott területek fás szárú növényeinek védelméről szóló önkormányzati rendelettervezet megvitatása.  
  1. ​A Városliget aktuális helyzetének a bemutatása.​
A járványhelyzetre tekintettel az ülés online formában lesz megtartva. Erre a linkre kattintva lehet csatlakozni az eseményhez.  

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el 

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg. 

A munkacsoport-ülés végleges napirendjét bemutató hivatalos értesítő itt, az​ adatkezelési tájékoztató pedig erre a hivatkozásra kattintva​​ érhető el.