Véglegesedett a Nyitott Budapest munkacsoport március 17-i ülésének napirendje

Véglegesedett a Nyitott Budapest munkacsoport soron következő, március 17-i ülésének a napirendje. 

2022. március 17-én 16:00 órakor tartja a Nyitott Budapest munkacsoport soron következő ülését.  

A Nyitott Budapest a Zöld Budapest és az Esélyteremtő Budapest munkacsoportok mellett a rendszeres egyeztetések intézményesített véleményező és javaslattevő fóruma, amely elősegíti a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti hatékony kétirányú, érdemi kommunikációt. A Nyitott Budapest munkacsoport elsősorban az állampolgári részvétellel, az átláthatósággal, a kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével, valamint az innovációval kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.    

A munkacsoport következő ülésének végleges napirendje, amelyhez a csoporttagok az ülés napját megelőző hetedik napig nyújthatták be módosítási javaslataikat, a következő: 
  1. A munkacsoport éves témalistájának az összeállítása a Fővárosi Közgyűlés 2022. évi munkaterve​ alapján.  
  2. A BKK Budapest GO applikációjának rövid bemutatása, a további fejlesztési irányok felvázolása, valamint a BKK tarifarendszerének és termékfejlesztéseinek rövid bemutatása. 
A járványhelyzetre tekintettel az ülés online formában lesz megtartva. Erre a linkre kattintva lehet csatlakozni az eseményhez.  

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el 

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg. 

A végleges napirendet tartalmazó meghívó itt, az​ adatkezelési tájékoztató pedig erre a hivatkozásra kattintva​​ érhető el.