Véglegesedett a Nyitott Budapest munkacsoport 2022. július 20-i ülésének napirendje

2022. július 20-án 15:00 órakor tartja a Nyitott Budapest munkacsoport idei második ülését. A Nyitott Budapest a Zöld és az Esélyteremtő Budapest munkacsoportok mellett a rendszeres egyeztetések intézményesített véleményező és javaslattevő fóruma, amely elősegíti a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti kétirányú, érdemi kommunikációt. A Nyitott munkacsoport elsősorban állampolgári részvétellel, átláthatósággal, valamint az egyetemes, az európai, a közép-európai és a nemzeti kultúra értékeinek megőrzésével és fejlesztésével, illetve az innováció kérdéseivel foglalkozik. 

A munkacsoport következő ülésének végleges napirendje, amelyhez a csoporttagok az ülés napját megelőző hetedik napig nyújthatták be módosítási javaslataikat, a következő: 
  1. Az új Digitális Szolgáltatások Osztálya és a Digitális Városháza projekt bemutatása;
  2. Beszámoló a budapesti közösségi költségvetés elmúlt két évének tapasztalatairól.
A fővárosi civil munkacsoportok 2021-es megalakulása óta először tartjuk az ülést személyes jelenlét mellett a Városháza épületében, de lesz lehetőség az online csatlakozásra is. A híváshoz erre a linkre kattintva​ lehet majd csatlakozni. A személyes részvételhez regisztráció szükséges, amelyet ide ​kattintva lehet elvégezni július 19. délig.

Az ülésen a pontos jegyzőkönyv készítése érdekében kép- és hangfelvétel készül, az adatkezelési tájékoztató pedig itt olva​sható​​. 

Az ülésre szóló meghívót ide kattintva lehet letölteni​.

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el
 
Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.