Nyilvános konzultáció a Felnőtt Autista Szabadidős és Kulturális Központ projekttel kapcsolatban

​​A közösségi költségvetés előző ciklusának egyik nyertes ötlete a Felnőtt Autista Szabadidős és Kulturális Központ projekt. A központ célja, hogy autista fiatalok élethosszig tartó támogatásra és közösségekre találhassanak szociális szakemberek és kortárs segítők közreműködésével. A központ megvalósítására vonatkozó pályázati kiírást nyilvános konzultációra bocsátjuk.

Az elmúlt időszakban a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai előkészítették a központ megvalósítására vonatkozó pályázati kiírás tervezetét. A szükséges közgyűlési döntést megelőzően szeretnénk minél több érdeklődővel és érintettel egyeztetni ezzel kapcsolatban. A konzultáció megtartását azért is tartjuk fontosnak, mert így lehetőség nyílik a kiírás kiegészítésére a beérkezett észrevételek alapján. A nyilvános konzultáció résztvevői, illetve szervezeteik nincsenek kizárva a későbbi pályázási lehetőségből.


A pályázati kiírás tervezete ide kattintva érhető el.​


Az egyeztetés időpontja: 2022. augusztus 8. (hétfő) 16:30 – 18:00


A megbeszélés online form​ában, a Microsoft Teams rendszeren keresztül történik majd. A rendszer nem igényel regisztrációt és külön alkalmazást sem szükséges letölteni, a „Folytatás ebben a böngészőben" opció kiválasztásával is lehet csatlakozni a lenti linkre kattintva. 

Erre a linkre kattintva tud majd csatlakozni a beszélgetéshez: https://bit.ly/FelnottAutistaKozpont ​

Az egyeztetésen kép- és hangfelvétel készülhet, valamin​t a chat üzenetek is rögzítésre kerülhetnek, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót itt ismerheti meg.  

Az eseményre külön regisztrálni nem szükséges. Köszönjük, ha továbbítja ezt a lehetőséget érdeklődő ismerőseinek! A kozultáción minden érdeklődőt szeretettel várunk!​